To je to što me zanima!

Mulama prijeti 15 god. zatvora, a naručuju Nutellu, čips i kekse

Mule uhićene u Peruu s 11 kg kokaina, nisu ni svjesne u što su se 'uvalile'. Sudac im nije dozvolio da se brane sa slobode, a suđenje bi moglo početi za tri godine
Vidi originalni članak

Plesačica Michaella McCollum Connolly (20) iz Dungannona u Sjevernoj Irskoj i Melissa Reid (19), prodavačica iz mjesta kraj Glasgowa, koje su uhićene u Peruu 13. kolovoza jer su pokušale prokrijumčariti 11 kilograma kokaina vrijednog 1,5 milijuna funti (13,3 milijuna kuna), čekat će suđenje u zatvoru. Sudac je odbio zahtjev da se brane sa slobode uz jamčevinu, a suđenje bi mogle čekati tri godine, piše Daily Mail. Optužene su za 'promociju krijumčarenja droge'. 

Prije saslušanja na sudu napravile su popis potrepština kako bi im život bio malo lakši i dale ga Melissinom ocu Billyju. Prema popisu se vidi koliko djevojke nisu svjesne u što su se 'uvalile'. Naručile su Nutellu, Oreo kekse, Nivea mlijeko za tijelo, kremu za depilaciju, kroasane, čips Pringles, karte... Ipak, čini se kako namirnice neće stići do njih jer su sada preseljenje u zatvorsku ćelija ispod sudnice u kojoj neće 'uživati u komforu' kao u policijskom pritvoru. Sudac još odlučuje u kojem će zatvoru čekati suđenje, a mogao bi ih i razdvojiti.

Obje tvrde kako ih je naoružana kolumbijska banda otela na Ibizi, odvela u Peru i natjerala da budu mule. Trebale su prenijeti drogu spremljenu u paketima hrane u Madrid. Sudac ih je na to pitao zašto nisu tražile pomoć na aerodromu u Limi. Odgovorile su da ih je bilo strah. Prijeti im 15 godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • AntonTrdić 26.08.2013.

    mulama ?? boze novinara

  • brko1 26.08.2013.

    Mule nahebale.

  • Venucci 26.08.2013.

    ove cure nisu svjesne sta ih ceka, zao mi je i njih ali i njihovih obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare