To je to što me zanima!

Mungosi dobili direktora iz Nadzornog odbora tvrtke

Kako je priopćeno iz HFP-a novi direktor Zlatko Gledec potpisat će ugovor o pozajmici od pet milijuna kuna za isplatu plaća za svibanj
Vidi originalni članak

Novi direktor "Mungosa" je Zlatko Gledec, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora tog trgovačkog društva, odlučeno je u utorak nakon sastanka predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju s predstavnicima pirotehničara koji već oko tri tjedna prosvjeduju zbog neisplata plaća. Kako je priopćeno iz HFP-a novi direktor Gledec potpisat će ugovor o pozajmici od pet milijuna kuna, odobrenoj za isplatu plaća za svibanj. Imenovanjem novog direktora HFP je, u okviru svojih ovlasti, učinio sve kako bi se riješili zahtjevi radnika i završio njihov prosvjed, navodi se u priopćenju.
Uz ranije osigurana sredstva za travanjske plaće te zahtjev Državnoj reviziji za revizijom poslovanja "Mungosa" radi utvrđivanja ukupnih dospjelih obveza Društva, HFP je, kako se navodi, poduzeo i sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se stvorili uvjeti za povratak prosvjednika na posao.
Predstavnici pirotehničara tvrtke "Mungos" sastali su se u Ministarstvu gospodarstva s državnim tajnikom Leom Begovićem te razgovarali telefonom s potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Damirom Polančecom te su izrazili zadovoljstvo rezultatima sastanaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare