To je to što me zanima!

Munja pogodila more i plažu: Jedan poginuli, 12 ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Munja je pogodila poznatu kalifornijsku plažu Venice Beach u Los Angelesu. Svjedoci su vidjeli ogromnu munju, a eksplozija je odnijela crepove s obližnjih kuća
Vidi originalni članak

Jedan je muškarac poginuo, a 12 ljudi je ozlijeđeno u udaru munje na poznatoj kalifornijskoj plaži Venice Beach u Los Angelesu, javlja CNN. 

Muškarac srednjih dvadesetih godina preminuo je u bolnici Marina Del Rey, a mrtvozornik je rekao da je još prerano da bi se moglo reći je li umro od udara, utapanja ili ga je pregazila gomila.

Vatrogasci su izvijestili da je munja pogodila vodu i plažu u nedjelju u 14.51 sati po lokalnom vremenu. Na mjestu događaja pomoć je pružena 13 ljudi, od kojih su sedam odraslih i jedna 15-godišnja osoba prebačeni u mjesne bolnice

Jednog ozlijeđenog su izvukli iz vode, no nije poznato je li to muškarac koji je preminuo. Drugi hospitalizirani u teškom je stanju, dok je preostalih šestero stabilno.

Svjedoci su na Twitteru objavili kako su vidjeli ogromnu munju, a jedan je rekao da je eksplozija odnijela crepove s obližnjih kuća.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Venucci 28.07.2014.

    poraditi na pismenosti i gramatici. lijep pozdrav

  • Mala Beba_3 28.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivandjoic 28.07.2014.

    što radiš u vodi za nevremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare