To je to što me zanima!

MUP objavio informacije: Evo što se mijenja nakon Brexita

Građanima Ujedinjenog Kraljevstva savjetuju da registriraju svoje prebivalište u Hrvatskoj. Što se tiče vozačkih dozvola nakon izlaska iz EU-a britanske vozačke dozvole će se tretirati kao strane
Vidi originalni članak

MUP je u četvrtak objavio informacije koje se tiču budućeg odnosa Ujedinjenog Kraljevstva i Europske unije vezano uz Brexit. Informacije su objavili na engleskom jeziku na poveznici. 

Građanima Ujedinjenog Kraljevstva savjetuju da registriraju svoje prebivalište u Hrvatskoj. 

NE ŽELE IZLAZ BEZ DOGOVORA Predsjednik parlamenta: Tražit ćemo odgodu Brexita do lipnja

Što se tiče vozačkih dozvola nakon izlaska iz EU-a britanske vozačke dozvole će se tretirati kao strane vozačke dozvole. Također nakon što Britanci izađu iz Schengena prema njima će se na granici odnositi kao prema putnicima iz trećih zemalja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mrTrobec 14.03.2019.

    Hoće li morati pjevati Dinamu i pozdravljati sa zds?

  • 14.03.2019.

    Da li je EU bez Velike Britanije toliko jaka da nadobudnim englezima zaista jednom kaže DOSTA !

  • sayla 14.03.2019.

    '' Građanima Ujedinjenog Kraljevstva savjetuju da registriraju svoje prebivalište u Hrvatskoj.''? Kojim gradjanima Ujedinjenog Kraljevstva? Pa nisu ludi ljudi registrirati svoje prebivaliste u Hrvatskoj, da moraju placati porez u Hrvatskoj i ici u mirovinu u Hrvatskoj? Poduzeca koja posluju u Hrvatskoj svakako placaju porez dolje, a ostali su ili turisti, ili gradjani koji vec zive i rade u Hrvatskoj po britanskim kompanijama. A da netko namjerno dolazi iz bogate Britanije u Hrvatsku samo radi Europske unije, onda ce prije ici u neku bogatu zemlju, sta ce raditi tu kada vama i vasi gradjani bjeze iz zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare