To je to što me zanima!

Muškarac (40) na Medveščaku u više navrata pucao u dom za starije, oštetio i prozor kuhinje

Pucao je u smjeru kuhinje i pješačke staze doma za starije i nemoćne, a u dva navrata tako je oštetio i prozor kuhinje gdje su u tom trenutku boravili zaposlenici, javlja PU zagrebačka
Vidi originalni članak

Opasni prizori u kojima je muškarac pucao prema domu za starije i nemoćne i tako u dva navrata oštetio prozor kuhinje u kojoj su boravili zaposlenici, dobio je svoj kraj zahvaljujući policijskim službenicima PU zagrebačke koji su dovršili kriminalističko istraživanje.

KRAĐA NA PEŠĆENICI Oružjem ušli u poštu i ukrali novac, prijetili su zaposlenicima

Kako kažu iz policije, radi se o 40-godišnjaku kojeg sumnjiče za počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom“ i kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

- Utvrđeno je kako je osumnjičeni u četiri navrata i to od sredine ožujka do kraja srpnja 2022. godine u popodnevnim satima na području Medveščaka s prozora na I. katu stambene zgrade, iz zračne puške marke „GAMO“, iz neutvrđenog razloga ispalio neutvrđenu količinu zračnog streljiva tzv. „diabola“ u smjeru prozora kuhinje i pješačke staze doma za starije i nemoćne osobe. Tako je u dva navrata, oštetio prozor kuhinje, dok su se u to vrijeme unutra nalazili zaposlenici - kažu iz PU zagrebačke dodavši da su u ponedjeljak pretresli stan osumnjičenog, gdje su pronašli zračnu pušku i streljivo.

UŽAS U FRANCUSKOJ Muškarac se samozadovoljavao na nudističkoj plaži, drugi ga propucao i ubio nakon svađe

Ista mu je oduzeta, a policija je podigla kaznenu prijavu i predala muškarca pritvorskom nadzorniku.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 02.08.2022.

    Tko će znati šta je tom čovjeku bilo u glavi tada.

  • sljastrava 28.07.2022.

    Zbog,radi čega?

  • morioni 28.07.2022.

    Kako može u takom dugom razdoblju pucati? Nema države, suda, policije? Na gidišnjem su?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare