To je to što me zanima!

Muškarac (53) na Bregani 'pao' s 8 i pol kilograma amfetamina

U pretrazi automobila nađeni su paketi s 8,5 kg amfetamina. Pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi 53-godišnjak, nađeno 50 tableta ecstasyja, 5 kg duhana i 20.000 kn
Vidi originalni članak

Na graničnom prijelazu Bregana na ulazu u Republiku Hrvatsku u srijedu oko 19.35 sati tijekom redovne kontrole službenika Ministarstva financija, Carinske uprave, sa službenim psom za detekciju droga imena Mango obavljen je pregled vozila kojim je upravljao 53-godišnjak. Tijekom pregleda vozila, službeni pas je imao pozitivnu reakciju na prisutnost droga u zadnjem dijelu vozila.

Zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga koja se namjerava prokrijumčariti u RH obaviješteni su policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke koji su preuzeli daljnje kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu u četvrtak je pretražen osobni automobil 53-godišnjaka  te dom i druge prostorije kojima se koristi. U pretrazi osobnog automobila pronađeno je devet paketa s amfetaminom ukupne težine 8.587 grama, dok je  pretragom doma i drugih prostorija kojima se koristi 53-godišnjak, pronađeno 50 komada tableta MDMA tzv. ecstasy, 5 kilograma duhana i novčani iznos od 20.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeta je kaznena prijava zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190 stavka 2. Kaznenog zakona RH.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Nikad dosta 22.06.2018.

    Za to im netreba đukela i ja bi to nanjušio

  • lakej999 22.06.2018.

    pas najbolji čovjekov prijatelj...nije nego...ovaj baš i nije...

  • najiram 10 22.06.2018.

    to mora da je neki neuhranjeni muškarac kad je pao samo pod 8 kg tereta...sve u svemu slabić ili bolesnik...zdrav muškarac ne pada ni pod 5kg tereta...i sigurno ide dalje...treba ga uhraniti na sigurnom da više ne pada...naravno na državni trošak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare