To je to što me zanima!

Riječki monstrum: Godinama je silovao i zlostavljao svoju kćer

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je podignulo optužnicu protiv muškarca (55) kojeg terete za fizičko i seksualno incestuozno zlostavljanje koje je trajalo godinama
Vidi originalni članak

Žrtva je, prema dosadašnjim spoznajama, bila njegova kći, sada 32-godišnjakinja. Muškarac je optužen za sedam kaznenih djela: po dva kaznena djela rodoskvrnuća, teška kaznena djela protiv spolne slobode, kao i bludnih radnji, te nasilje u obitelji, doznaje Novi list

Tužiteljstvo je predložilo da mu se produži istražni zatvor, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Muškarac je smješten u riječki zatvor krajem travnja ove godine, a istraga je na kraju potvrdila sumnje da je nesretna 32-godišnjakinja bila žrtva niz godina, da je njen otac delikte počinio u razdoblju od 2010. godine do sredine travnja ove godine. 

Izvori bliski istrazi navode nam da se dio gnusnih događaja za koje se tereti Riječanin, zbio u proljeće prošle godine u stanu u kojem oboje žive. U jednom slučaju je, po dosadašnjim sumnjama, tražio da se kći s njim upusti u oralno zadovoljavanje, a kada je ona to odbila, zaprijetio joj je da neće izaći iz sobe i stana. 

Potom je s nje počeo skidati odjeću, a onda silom zadovoljio svoj seksualni nagon, a naš zakon takav čin izjednačava sa silovanjem. Jednom prilikom ju je, dok je bio pijan, i udario.

Riječaninu samo zbog teških kaznenih djela protiv spolne slobode prijeti kazna od tri do 15 godina zatvora.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • smilodon 25.10.2017.

    ime i prezime !!!!!! molim!

  • Hr385 23.10.2017.

    Strasno, svoje vlastito dijete gledat na taj način. Ne zelim ni zamisliti da netko drugi moje dijete tako gleda, a kamoli njezin otac. Prestrasno i bez opravdanja. Uzas.

  • jelenaZGB 23.10.2017.

    nije mi jasno da jedna odrasla žena svih ovih godina nije prijavljivala što joj se događa ! znam da joj je isprao mozak, ali ipak, trebala je davno pobjeći....

Komentiraj...
Vidi sve komentare