To je to što me zanima!

Muškarac (76) je umro nakon tučnjave s 35-godišnjakom

Njih dvojica su 14. svibnja u Biovičina selu kraj Knina zajedno pili i potukli se. Zbog nastalih komplikacija 76-godišnjak je prebačen u KBC Split gdje je preminuo 31. svibnja
Vidi originalni članak

Nakon istrage provedene u Policijskoj postaji u Kninu, pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske predan je 35-godišnjak osumnjičen za nanošenje teške tjelesne ozlijede s posljedicom smrti na štetu 76-godišnjaka.

Njih dvojica su još 14. svibnja u Biovičina selu kraj Knina zajedno pili i potukli se. Tada su bili prijavljeni zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako je utvrdila policija,  76-godišnjak je verbalno napao mlađeg muškarca, a ovaj je uzvratio šakama.

- Nastale ozljede su u Općoj bolnici Knin okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede, gdje je oštećeni zadržan na daljnjem liječenju. Zbog nastalih komplikacija oštećeni je prevezen na liječenje u Klinički bolnički centar Split, gdje je utvrđeno da je prilikom tjelesnog napada ipak zadobio teške tjelesne ozljede. Te ozljede se, kako je obavljenom obdukcijom u Općoj bolnici Knin utvrđeno, dovode u uzročno posljedičnu vezu s uzrokom smrti 76-godišnjaka koji je preminuo u bolnici 31. svibnja - javlja policija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • OrcaPerestrojka 04.06.2016.

    To je isto kao da Rocky pretuče svog starog trenera.

  • ptica neznalica 03.06.2016.

    Kad starci prolupaju, a još jučer ih netko branio da su slabašni.

  • stari mudrac 03.06.2016.

    naravoučenije: treba paziti s kim se pije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare