To je to što me zanima!

Muškarac htio ubiti susjeda, nasrnuo na njega s tri noža

Napadnuti susjed uspio se rukama obraniti od napada ali su mu porezane ruke.Uspio je i drugi nož izbiti nogom iz napadačima ruke. Potom je napadač pobjegao u svoje dvorište
Vidi originalni članak

Međimurski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom s područja općine Štrigova zbog pokušaja ubojstva. Muškarca se sumnjiči da je 14. kolovoza poslije 17 sati u Železnoj Gori s noževima u rukama nasrnuo na 60-godišnjeg susjeda dok je izlazio ih auta kojeg je parkirao u vlastitom dvorištu. Napadnuti susjed uspio se rukama obraniti od napada ali su mu porezane ruke.

Uspio je i drugi nož izbiti nogom iz napadačima ruke. Potom je napadač pobjegao u svoje dvorište ali su ga sustigli napadnuti susjed i njegov 32-godišnji sin. 
 
Napadač je opet pokušao iz stražnjeg dijela hlača izvaditi još jedan nož. No, napadnuti susjed i njegov sin uspjeli su ga svladati i zadržati do dolaska policije. 

Policija je napadaču oduzela tri noža. Osumnjičeni i napadnuti susjed lakše su ozlijeđeni, te im je pružena liječnička pomoć. Sutkinja istražnog suda u Varaždinu na prijedlog odvjetništva, je nakon saslušanja osumnjičenom napadaču odredila pritvor, doznajemo od PU međimurske.
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ray Barone 17.08.2017.

    Još ne kužim što ovo radi u rubrici ''biznis''? Jesu li to možda bili noževi iz Konzumove akcije?

  • malešić pavica 16.08.2017.

    susjed ti mora biti najbolji prijatelj......

  • Linz 16.08.2017.

    On ima 66 a nasrnuo na 60-godišnjeg susjeda........................pa, lako mu je kad je ovaj mlađi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare