To je to što me zanima!

Muškarac iz Splita cigaretom zapalio stan, nije spasio majku: Optužen je za teško ubojstvo

Nakon što se naljutio na svoju majku ​Dolores Vukotić, koju je i ranije zlostavljao, "upaljačem i zapaljenom cigaretom izazvao je požar te ga se tereti da joj nije pružio pravovremenu pomoć kako bi joj spasio život​"
Vidi originalni članak

Splitsko županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu za teško ubojstvo protiv 39-godišnjaka koji je prije dva mjeseca nakon obiteljske svađe podmetnuo požar u stanu, a pritom majci nije pružio pravovremenu pomoć kako bi joj spasio život, izvijestilo je tužiteljstvo.

U VEZI KRAĐE Splitska policija moli za pomoć: Vidjeli ste ove žene? Zovite 112

​​Optuženog Branimira Sušića tužiteljstvo tereti da je nedjelo ​počinio tijekom noći 3. listopada ​ove godine od 1​,30 do 8 sati, u stanu ​u Splitu, "u stanju psihotičnog karaktera zbog kojeg nije bio u mogućnosti shvatiti značajke svojih postupaka i upravljati njima".

MILAS O KSENOFOBIJI Čudan slučaj splitskog uhljeba M. P. (29): Glupost je mnogo opasniji neprijatelj od zla...

Nakon što se naljutio na svoju majku ​Dolores Vukotić, koju je i ranije zlostavljao, "upaljačem i zapaljenom cigaretom izazvao je požar te ga se tereti da joj nije pružio pravovremenu pomoć kako bi joj spasio život​", navodi se u optužnici.

VIDEO: ČLANICE UDRUGE DOMINE U Splitu prosvjed zbog ubojstva žene na poslu: 'Ni jedna žrtva više, ni jedna žena manje'

Tužiteljstvo je zatražilo da se optuženom produlji istražni zatvor te da sud "nakon rasprave utvrdi kako je okrivljenik počinio protupravno djelo u stanju neubrojivosti i da mu odredi smještaj sukladno odredbama Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama".

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanjakorać 07.12.2021.

    Do 18.si dijete mposlije odrasli čovijek.Ako ne možeš s roditeljimam,odeš i gradiš svoj život.Dođeš u goste iz poštovanja,da obiđeš i pitaš kako su.Teško onom ko digne ruku na roditelja,ili ne pomogne u potrebi.Strašno je pročitati ovakve vijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare