To je to što me zanima!

Muškarac izletio niz padinu kod Ribnika, poginuo u prevrtanju

Prilikom prevrtanja vozila, zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, došlo je do ispadanja vozača iz vozila. U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao.
Vidi originalni članak

U teškoj nesreći kod mjesta Ribnik u četvrtak je poginuo muškarac (32) iz Slovenije, izvijestila je karlovačka policija. 

On je vozio auto slovenskih tablica. Dolaskom u lijevi nepregledni zavoj nije auto držao  što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

Tu je izašao s kolnika te se nastavio kretati niz strmu padinu. Udario je u nakupinu zemlje i tu je došlo do rotacije vozila i višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na kotačima u kanalu potoka. Prilikom prevrtanja vozila, zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, došlo je do ispadanja vozača iz vozila. U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao.

Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Uspravan 29.12.2023.

    Ovo " ispadanje iz vozila, zbog ne vezanja pojasom" mi se naročito sviđa. Kad sam se daaaavno počeo vezati pojasom bio sam doslovno sprdnja svima. Zaista teško Balkancima nešto suvislo utuviti u glavu , npr....cijepljenje, zdravstvena preventiva ( mamograf, test stolice), klimatske promjene.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare