To je to što me zanima!

Muškarac koji je pokušao ubiti susjedu dobio 30 dana pritvora

Grubišno polje: Muškarac je nožem razrezao gume na automobilu svoje susjede koja ga je prijavila policiji. Kasnije joj je provalio u stan i nožem je ubo u vrat
Vidi originalni članak

Zlatko K. (35) je u subotu u Grubišnom Polju nožem pokušao ubiti svoju dvije godine stariju susjedu Kristinu F., a nakon što ga je policija uhitila, sudac istrage odredio mu je 30 dana istražnog zatvora. 

Podsjetimo, muškarac je u subotu nešto prije 17,30 sati nožem razrezao gume na automobilu svoje susjede koja ga je prijavila policiji. Iznerviran prijavom on je počeo lupati na vrata susjede koja živi na istom katu kao i on. Nije mu otvorila, a muškarac je provalio u stan.

Žena i njen sin (16) sakrili su se u sobu, ali je pomahnitali nasilnik razbio staklo na vratima i nožem nasrnuo na ženu. Sinu je rekla da bježi, a ona se pokušala obraniti stolicom. No, napadač je bio jači i ženu ubo nožem u vrat. Nakon što je pala na pod on je nekoliko puta udario po rukama i tijelu, ali su na sreću stigli policajci i savladali manijaka. Žena je prevezena u virovitičku Opću bolnicu te su je zadržali na liječenju. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NikolinaRicko 29.05.2012.

    Mislim koja je to kazna??Pokušaj ubojstva a dobi 30 daana!!!??

  • Bruno orginal 29.05.2012.

    Pa u ovoj jebenoj državi da ubiješ 20 ljudi i priznaš dali bi ti tipa 2-3 god zatvora pa poslje ak očeš ubijaj idalje nema veze.. a da neko slučejno takne bez pitanja one lopuže iz vlade automacki bi ga strapli u zatvor na 5 godina i nebi se imao pravo branit.. katastrofa

  • pecaros 29.05.2012.

    ,,,da je muškarac priznao pokušaj ubojstva, nebi dobio 30 dana pritvora, pustili bi ga da se brani sa slobode !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare