To je to što me zanima!

Muškarac na kojeg su pucali, 'odležao' 2 pokušaja ubojstva

Iz policije su nam potvrdili kako se sve mogućnosti i motivi istražuju. Ante G. svojedobno je osuđen na zatvorsku kaznu zbog dva pokušaja ubojstva. U svom klubu u Kaštelima zapucao je na nekolicinu muškaraca
Vidi originalni članak

Dan nakon pokušaja ubojstva u Kaštelima, policija slaže mozaik oko još jedne pucnjave koja je srećom prošla bez ozbiljnijih posljedica. Na Antu G. (39) zapucali su iz dok se vozio sa suprugom u Kaštel Gomilici, u četvrtak popodne oko 17 sati. Svojim automobilom Renault Kangoo dovezao se do Hitne pomoći u Kaštelima te je potom prebačen u bolnicu. Iako je jednim metkom pogođen u rame, utvrđeno je kako su u pitanju lakše ozljede.

Koliko je uspio reći istražiteljima, na njega su pucali iz bijelog automobila u prolazu dok se sa suprugom vozio od stare kaštelanske ceste prema Jadranskoj magistrali. Nije uspio vidjeti registarske oznake, a nije zapamtio niti marku vozila.

KAŠTELA: ŽRTVA POZNATA POLICIJI Novi detalji pucnjave: Iz auta su zapucali na muškarca (39)

Iz policije su nam potvrdili kako se sve mogućnosti i motivi istražuju. Ante G. svojedobno je osuđen na zatvorsku kaznu zbog dva pokušaja ubojstva. U svom klubu u Kaštelima zapucao je na nekolicinu muškaraca koji su mu pravili probleme, nered u lokalu. Nije nikoga ubio, no teško je ozlijedio dvojicu.

Sve se to događalo u svibnju 2009. godine, a u sukobu je Anti G. pokušao pomoći tadašnji redar. Kako je sve okončano pucnjavom, a Ante završio u pritvoru, iste godine je uslijedila, čini se, osveta. Anti G. je zapaljen plažni objekt kod Trogira, a njegovom redaru je u srpnju bačena “kašikara” pod automobil te je četiri mjeseca kasnije propucan automobil kojim je vozio. No, u pitanju je daleka prošlost, ti “nesporazumi” su vjerojatno davno riješeni te bi u pitanju mogla biti neka nova runda “pregovora”...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 21.12.2018.

    Nije mogao vidjet registarske pločice,drži vodu ali da nije vidio marku vozila baš nema uporište.Več vidim puno laži i svašta ali neka mu bude samo od Policije nemojte raditi majmune jer bi vi mogli biti magarci u trku koji revaju.

  • Maddog 21.12.2018.

    znaci ima kratki rok trajanja,,,,,,,

  • POTPEC 21.12.2018.

    Po meni svaki koji je pokuša ubojstvo, a nije ga izvršio kako triba bez osude na Goli otok na preodgoj. Ali isto tako i ako uspije. Možda sa takvim kaznama takvih događaja bude manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare