To je to što me zanima!

Muškarac nestao u Savi pokraj Sl. Šamca: Prekinuli potragu

Petorica muškaraca plovila su čamcem po Savi kraj Sikirevaca kada im je u jednom trenutku u njega počela ulaziti voda. Iskočili su iz njega, i krenuli plivati prema obali
Vidi originalni članak

Policija traga za muškarcem koji je u poslijepodnevnim satima nestao u potapanju broda na rijeci Savi kod Slavonskog Šamca. 

Dojavu su u PU brodsko-posavskoj dobili oko 15.50 sati, a kako navode u priopćenju, petorica muškaraca su plovila čamcem po rijeci kada su u jednom trenutku zbog ulaska vode u čamac iskočili iz njega. Četvorica su isplivala na obalu, dok je peti muškarac nestao. 

Za njime tragaju ronioci Specijalne jedinice policije Osijek i HGSS-a, a policija utvrđuje ostale činjenice i okolnosti vezane uz nestanak, javljaju iz PU brodsko-posavske. 

Kako saznajemo, muškarac nije još pronađen. Policija i HGSS prekidaju potragu, a nastavit će ju u ponedjeljak ujutro. 

Nestali muškarac (57) je ribič i ima brvnaru između Sikirevaca i Slavonskog Šamca. Navodno je često vrijeme provodio na Savi, a prije nestanka u rijeci je bio sa svojim društvom, pekli su janje i kuhali čobanac.

Nakon toga ušli su u čamac i krenuli prema ušću Bosne. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MiKi_1_1 12.08.2018.

    R.I.P. Stjepan Ćelić...nadam se da nije tako i da ce ga naci.

  • domoljub029 12.08.2018.

    što je bilo s janjcem,jel pečen ?

  • MODERN TALKING 12.08.2018.

    .....Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SBplus, u pitanju je bivši pripadnik prve bojne 108. br. HV (Vražja četa), Stipo Čelić, iz Gundinaca, koji je s prijateljima, na Savi u blizini ušća rijeke Bosne, lovio ribu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare