To je to što me zanima!

Muškarac poginuo, a putnici iz automobila teško su ozlijeđeni

Vozeći u smjeru Splita na mostu Krka, vozač auta njemačkih registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad upravljačem. Udario je u ogradu, pa u stup. Poginuo je
Vidi originalni članak

Muškarac (22) iz Albanije je poginuo, a još dvoje ljudi je teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći u utorak oko pet sati ujutro na 314. kilometru autoceste A1

Vozeći u smjeru Splita na mostu Krka, vozač Forda njemačkih registarskih oznaka, izgubio je kontrolu nad upravljačem, vjerojatno zbog umora. 

Vozač je na mjestu poginuo, a putnica (29) iz automobila je zbog teških ozljeda hitno prebačena u KBC Split, dok je putnik zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se 22-godišnji vozač pri upravljanju u kretanju nije držao sredine obilježene prometne trake uslijed čega je udario u ivičnjak od kojeg se odbio i vozilom izletio izvan kolnika i udario u središnji betonski stup, a potom i u metalni rasvjetni stup od kojeg se odbio i vratio na cestu - kaže policija.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sonny42 24.12.2013.

    Ma da je bio i Ferari tako bi se slupao..umor je umor a to nitko nemože shvatiti dok ne doživi..na žalost ovo je bilo kobno..

  • 24.12.2013.

    Za daleki put samo Volvo. Tona i pol švedskog čelika i hrpa pojačanja, zračnih jastuka, zavjesa itd. Čudi me da su ostali putnici u ovoj orahovoj ljusci uopće preživjeli.

  • pijevac 24.12.2013.

    ako se može razaznati to je ford ka,zašto se s tako malim i slabašnim autićem uopće uputio na tako daleki put...

Komentiraj...
Vidi sve komentare