To je to što me zanima!

Muškarac rodio, a supruga kćer doji svojim mlijekom

Thomas Beatie (34) je prije promjene spola radio i kao manekenka, kćer koju je rodio jučer je prvi put pokazao javnosti. Supruga je dobila mlijeko
Vidi originalni članak

Djevojčicu Susan Julliette prvi trudni muškarac na svijetu rodio je 26. lipnja u Oregonu, SAD. Mediji su jučer objavili njezine fotografije. Thomas Beatie (34) nije više želio bježati i skrivati svoje “blago” od znatiželjnih paparazza pa je dao prvi intervju nakon poroda.
- Ona je tako dragocjena. Ne možemo je prestati gledati. Držati je u naručju najljepši je osjećaj na svijetu. Napokon smo obitelj o kakvoj smo sanjali - kazao je za časopis People i dodao da u trudnoći nije dobio nijednu striju.
Thomas je nekada bio žena, bavio se čak i manekenstvom. Zvao se Tracy Lagodin. Prije desetak godina upoznao je sadašnju suprugu Nancy (46). Nizom operacija promijenio je spol, ali je zadržao ženske reproduktivne organe.
Thomas je zatrudnio spermom anonimnog donora jer su Nancy zbog bolesti izvadili maternicu. Ona doji bebu. Nakon hormonske terapije dobila je mlijeko.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tajnamoja 25.07.2008.

    Najjače mi je što je i žena pila hormonsku terapiju da bi dobila mlijeko. Ima mlijeka za bebe i kupiti, to bi ih ispalo jeftinije od ovog razmetanja.

  • ivaiva 24.07.2008.

    kako mi idete na živce sa komentarima tipa : ah,jadno djete,žao mi ga je,kako će živjeti s takvim roditeljima?... .. hallo??ima dvoje zdravih i prisebnih i brižnih roditelja koji su napravili sve da bi dobili djete.... i vole ga i brinu o njemu...zar nije to ono najbitnije???

  • Gara 24.07.2008.

    kakav muškarac?..pa znase šta muški imaju među nogama..ovo je mutant..

Komentiraj...
Vidi sve komentare