To je to što me zanima!

Autom se zabio u prosvjednike pa izvadio pištolj i ranio jednog

U Seattleu, gdje traju prosvjedi nakon smrti Georgea Floyda, došlo je do stravičnog incidenta. Muškarac je automobilom uletio među prosvjednike, zatim pucao i ranio prosvjednika koji mu se suprotstavio kad se zaustavio...
Vidi originalni članak

Muškarac koji je jučer pucao na prosvjedima odmah se predao policiji. Predao je i pištolj kojim je ranio mladića koji je hitno prevezen u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac upao autom u gomilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, muškarac je automobilom iz nekog razloga upao u gomilu prosvjednika. Zatim je izvadio pištolj i zapucao u prosvjednika koji mu se suprostavio kad je stao.

Na snimci očevidaca se vidi kako je osumnjičeni napustio vozilo te da su ga prosvjednici okružili.

Mahao je pištoljem, projurio kroz gomilu i predao se policiji.

Vatrogasna služba Seattlea odmah je žrtvu, muškarca u kasnim dvadesetim godinama, prevezla u bolnicu. U stabilnom je stanju. Nitko drugi nije ozlijeđen.

Podsjetimo, prosvjedi su buknuli nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda (46) kojemu je policajac gotovo devet minuta držao koljeno na vratu dok je on govorio da ne može disati.

Na novu ogradu postavljenu oko Bijele kuće prosvjednici su postavili transparente poput "Black Lives Matter" i "Nema pravde, nema mira".

Američki predsjednik Donald Trump zapovjedio je u nedjelju povlačenje vojnika Nacionalne garde iz Washingtona ocijenivši da je situacija pod kontrolom nakon više dana prosvjeda.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • an345 08.06.2020.

    Vidi nasih hrvata kako brane americke rasiste vise i draze nego rasisti u americi

  • 08.06.2020.

    Nisu mi jasni ovi zločinci od vozača, prvo neki dan jedan u punoj brzini jureći se zaleti u gomilu i nikog ne ubije već dobije po jaketi a sad i ovaj što se zaletio pa nakon što nikog nije zgazio onako bahato se ide braniti i to od momka koji je došao vidjeti jeli mu dobro..

  • _Q_ 08.06.2020.

    Ovo je dizanje fejk njuza na novi level, doista

Komentiraj...
Vidi sve komentare