To je to što me zanima!

Muškarac stao pred tramvaj, vikao pa mu potrgao brisač

Nekoliko minuta stajao je na tračnicama i nije dopuštao vozaču da prođe. Iza njega stvorio se veliki zastoj, a prolaznici su ostali u šoku. Intervenirala je i policija zbog remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Kako su nam javili čitatelji u četvrtak oko pola četiri popodne na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića nepoznati muškarac je stao na tramvajsku prugu i odbio pustiti vozača tramvaja da prođe. Na snimci se može vidjeti kako se muškarac ponaša agresivno i nastoji iščupati brisač te se čuje kako viče. 

POGLEDAJTE VIDEO :

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljudi su ga počeli snimati i jako su se uznemirili njegovim ponašanje. U jednom trenutku je vozač počeo trubiti. Nismo mogle vjerovati što radi - rekla nam je čitateljica koja je svjedočila incidentu. Dodala je kako je sve skupa trajalo oko pet minuta i u to vrijeme se stvorila velika kolona. Neki od prolaznika pokušali su muškarca maknuti, ali neuspješno. Iz PU zagrebačke su nam potvrdili kako je muškarac priveden radi remećenja javnog reda i mira. 

- Tramvaj je na Trgu stao na drugu stanicu, odnosno iza drugog tramvaja te su se svi ukrcali na drugoj stanici. Čovjeka koji je stao pred tramvaj razljutilo je to što tramvaj nije ponovo stao na prvu stanicu već je produžio. Zbog toga je čovjek skočio pred tramvaj i počeo čupati brisače - rekla je svjedokinja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 94

  • nori 🖖 12.05.2018.

    Trubiti !!?

  • Glihx 11.05.2018.

    U shall not pass!!! xD

  • gvagec 11.05.2018.

    Morti ima gliste a da i nezna, pa si jadan nemre niti sam pomoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare