To je to što me zanima!

Muškarac teško ozlijeđen kod Vrsara: Oba vozača bila pijana

Za vrijeme obavljanja očevida, od 18.40 do 20.35 sati, za promet je bila zatvorena državna cesta D75 te se promet odvijao obilazno preko Poreča, Žbandaja i Svetog Lovreča
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u nedjelju 24. ožujka oko 18.20 sati na području Vrsara, o čemu smo već izvijestili, nakon očevida službeno se oglasila i policija. 

NESREĆA KRAJ VRSARA Sudario se s teretnim vozilom: Vozač auta je teško ozlijeđen

Pijani 59-godišnjak kojemu je ranije oduzeta vozačka, imao je 1.75 promila i vozio auto marke VW, pulske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika te se sudario s teretnim automobilom MAN, pulske registarske oznake, kojim je također pod utjecajem alkohola od 0.46 promila upravljao 46-godišnjak.

Vozaču automobila koji je teže ozlijeđen pružena je pomoć u OB Pula, gdje je zadržan na liječenju, a protiv obojice se vozača nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Za vrijeme obavljanja očevida, od 18.40 do 20.35 sati, za promet je bila zatvorena državna cesta D75 te se promet odvijao obilazno preko Poreča, Žbandaja i Svetog Lovreča. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25.03.2019.

    Imao je 0,46 promila,zar nije dozvoljeno 0,50

Komentiraj...
Vidi sve komentare