To je to što me zanima!

Nožem napao učenike u školi u Kini: Najmanje 20 ozlijeđenih

Troje ima teške tjelesne ozljede, ali su stabilno izvijestili su lokalni mediji.  Muškarac je učenike napao oko 11.15 sati po lokalnom vremenu u četvrti Xicheng, a policija ga je uhitila
Vidi originalni članak

Muškarac je uhićen nakon napada na učenike osnovne škole u utorak u Pekingu, objavile su lokalne vlasti.

Dvadesetero djece ozlijeđeno je i odvezeno u bolnicu, objavile su vlasti četvrti Xicheng na društvenim mrežama. Troje je pretrpjelo teške ozljede no u stabilnom su stanju.

Vlasti Xichenga nisu objavile detalje napada no na društvenim mrežama objavljeno je da se radilo o napadima nožem.

Policija je odbila komentirati slučaj.

Takvi su zločini rijetki u Kini no zabilježena je serija napada noževima i sjekirama posljednjih godina, od kojih mnoga usmjerena na djecu.

U siječnju 2017. muškarac na jugu Kine izbo je 12 djece zbog toga što se njegov život nije odvijao prema očekivanjima i zbog spora sa susjedom. Pogubljen je proteklog mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CroFootball 08.01.2019.

    Ja trenutno živim i radim u Kini, u Hefei-u (glavni grad u pokrajini Anhui). Osjećam se presigurno, ljudi su jako ljubazni i susretljivi, plaća je jako dobra za strance te je standard života kao strancu odličan. Dobio sam radnu dozvolu bez ikakvih problema, škola za koju radim je dala svu potrebnu papirologiju i pomogla u svakom koraku. A šta se tiče kriminala i kazni, Kinezi ovdje znaju da im se ne isplati raditi ilegalne radnje jer su kazne drastične. Naravno, ima iznimaka, ali su vrlo rijetke, te se događaju ili u selima usred ničega ili u najvećim gradovima, ali počinitelji se uhvate jako brzo i sve se to riješi po kratkom postupku. Ne znam za Kanađane i Amerikance (radi Huawei-a i odnosa Trump-a), ali za ostatak stranaca je ovdje odlično! Pogotovo ako ste, kao ja, u "manjem gradu. (Hefei ima 8 milijuna stanovnika, veličine je Londona, ali je smatran malim gradom 😂😂). Pozdrav sa Dalekoga istoka 😊

  • vjaceslav 08.01.2019.

    ni kina nije kompaktna kao što se misli, postoje tu i muslimani i tibetanci i kinezi koji se ne slažu s postojećim režimom. iako to ovdje ne piše, zločin je počinio musliman, a njih ima - Ujgura (8.030.000) i Kazasa (1.240.000) kojima treba pribrojiti i "Hui-e", kako se nazivaju kinezi muslimani kojih ima 9.570.000)

  • darko122 08.01.2019.

    Kina će taj slučaj riješiti efikasno, za dva tjedna, ako je bolestan bolnica, ako nije groblje i aj bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare