To je to što me zanima!

Muškarac u mahnitom pohodu Zaostrogom razbijao i prijetio

Zbog napada nožem, razbijanja crijepova, uništavanja automobila i pokušaja napada na policajca kojima je prijetio zamahujući građevinskim krampom, uhićen je 69-godišnjak
Vidi originalni članak

Zbog napada nožem, razbijanja crijepova, uništavanja automobila i pokušaja napada na policajca kojima je prijetio zamahujući građevinskim krampom, uhićen je 69-godišnjak.

Drama je počela u noći na utorak, oko 2.30 sati u mjestu Zaostrog Stari. Uhićeni je prvo nožem i fizički nasrnuo na 61-godišnjaka u njegovoj kući i nanio mu više porezotina po rukama i leđima no srećom nanio mu je samo lakše ozljede. Potom je kamenjem razbio crijepove na kući 61-godišnjaka, te razbio stakla, retrovizore i svjetla na pet parkiranih vozila u neposrednoj blizini.

Nakon što su ga policajci pronašli, 69-godišnjak im je prijetio te ih pokušao napasti građevinskim krampom. Korištenjem sredstava prisile savladan je i priveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem se sumnjiči da je u uništavalačkom pohodu pričinio štetu od 80 tisuća kuna te da je izazvao manji požar na otvorenom prostoru.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, oštećenja tuđe stvari i napad na službenu osobu. Predan je pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • koko82 29.06.2016.

    ovaj je dokaz za otvaranje golog otoka.... s krampom zna... blesav u glavu je... svi uvijeti zadovoljeni

  • 7vuk777 29.06.2016.

    sreća nije radio u policiji i imao službeni pištolj

  • GJURO 29.06.2016.

    Pišete da je zamahivao GRAĐEVINSKIM krampom. Kakve sve vrste krampova postoje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare