To je to što me zanima!

Muškarac u Srbiji prijetio da će pobiti građane u Rumi: Policija mu opkolila kuću pa ga uhitila

Još jedan muškarac uhićen je zbog izazivanja panike i nereda u Srbiji. Sumnja se da je u objavi na društvenoj mreži prijetio da će uzeti pušku i pobiti sve stanovnike Rume
Vidi originalni članak

Još jedan muškarac uhićen je zbog izazivanja panike i nereda u Srbiji, piše Kurir. Sumnja se da je u objavi na društvenoj mreži prijetio da će uzeti pušku i pobiti sve stanovnike Rume.

ISMIJAVALA POKOLJ U Srbiji privode djecu: Reagiraju na svaku dojavu. Curicu priveli jer je objavila nešto na TikToku

- Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala pri Upravi za tehnologiju i Jedinice za osiguranje određenih osoba i objekata, u suradnji s Višim javnim tužiteljstvom u Beogradu, Specijalnim tužiteljstvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhitili su D. J. (41) zbog osnovne sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja panike i nereda - navodi se u priopćenju.

'COPYCAT' PONAŠANJE Dan žalosti u Srbiji: 25 škola je prijavilo da učenici rade popise i imitiraju tragediju iz Beograda

Policija je opkolila njegovu kuću, a zatim upala i oborila ga na pod. Osumnjičeniku je određeno zadržavanje do 48 sati te će uz kaznenu prijavu biti priveden nadležnom tužiteljstvu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strava i sex 07.05.2023.

    Dal postoji u Srbiji itko normalan?

  • Gasman 07.05.2023.

    Tek ce da vam pukne.Puno toga se nakupilo u ljudima. Mnogo bjesa i muke koja mora negdje izaci kao para na zacepljen lonac.

  • antimunjenih 07.05.2023.

    Sad murja puse i na hladno

Komentiraj...
Vidi sve komentare