To je to što me zanima!

Muškarac vozio unatrag i Polom zgazio rođakinju (4)

Ante L. (48) kod Imotskog je automobilom udario rođakinju (4). On je vozio unatrag i nije ju vidio. Djevojčica je zadobila prijelom natkoljenice...
Vidi originalni članak

Dok je izlazio iz garaže, Ante Lasić (48) iz Šumeta u Dalmatinskoj zagori udario je automobilom Nedu Lasić (4). Djevojčicu su prevezli u KB Split, gdje se oporavlja od ozljeda. Slomljena joj je natkoljenica.
- Policija je bila i napravila zapisnik, onom što su napisali, nemam što dodati - kratko je rekao Ante, vidno potresen događajem.
- Svaki su se dan družili, te dvije obitelji bile su uvijek zajedno. Ante i djevojčičin otac, koji se također zove Ante, su rođaci. Bio je to trenutak nepažnje. Malena je izletjela iza auta pa je Ante sigurno nije ni mogao vidjeti - komentirali su susjedi i dodali kako djeca iz ulice često bez nadzora trče cestom. Roditelje djevojčice, Antu (42) i Anitu Lasić (41), zatekli smo na odjelu dječje kirurgije kako bdiju nad svojom Nedom.
- Hvala bogu, kći je dobro, operacija je uspjela i liječnici kažu da neće biti posljedica - rekao je otac, sretan što je dobro prošla.
Ispričao je kako je rođak izlazio iz garaže kao i puno puta do sada. Djeca su se igrala puno dalje i kaže kako nikome nije jasno kako je ona uspjela doći blizu. Anita i Ante imaju još jednu djevojčicu, a Anita je u šestome mjesecu trudnoće.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • miguli 09.10.2009.

    Sreča u nesreči neka ju čuva bog

  • kk666 09.10.2009.

    ma bitno da je curica živa, i da će sve biti ok. Ovakve stvari se događaju. Mamice bi malo više trebale paziti na svoju djecu.

  • SelenaS 09.10.2009.

    Jutros kad sam čitala ovu vijest, u pitanju je bio otac koji je zgazio kćer. E, novinari, malo bolje provjeriti informacije prije nego ih objavite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare