To je to što me zanima!

Muškarca koji je u Šagu upucao policajca priveli na sud: 'Što me snimate, nisam vam ja Mamić'

Izvršena je pretraga doma u Šagu na dvije adrese gdje su policijski službenici pronašli 6 komada streljiva koji su oduzeti. Kako se doznaje, oružje je 64-godišnjak posjedovao ilegalno
Vidi originalni članak

Na Županijski sud u Osijeku priveden je 64-godišnji Leonardo Opančar koji je jučer u Šagu kod Valpova, usred dana na ulici propucao policajca izvan službe.

Pokušao je vatrenim oružjem usmrtiti još dvije osobe, koje su se nalazile u prostoriji, ali u tome nije uspio zbog zastoja vatrenog oružja. Muškarac se sumnjiči za kaznena djela ubojstvo u pokušaju i teško ubojstvo u pokušaju, izvijestila je u u subotu osječko-baranjska policija.

POKUŠAO USMRTITI JOŠ DVOJE Valpovo: Muškarca (64) će zbog ranjavanja policajca prijaviti za pokušaj teškog ubojstva

Izvršena je pretraga doma u Šagu na dvije adrese gdje su policijski službenici pronašli 6 komada streljiva koji su oduzeti. Kako se doznaje, oružje je 64-godišnjak posjedovao ilegalno, piše Večenji.

Uhićeni Leonardo imao je 1,14 promila alkohola u krvi. Napadač je ranije uhićen, a i ranije je poznat po nasilnom ponašanju. Načelnik PU osječko-baranjske potvrdio je da napadač pokušao pobjeći, ali su ga spriječili i zadržali do dolaska policije

- Što me snimate, nisam vam ja Mamić - vikao je uhićeni pred sudom, aludirajući na suđenje braći Mamić koje se vodi na istome sudu.

Policajac (55) upucan kod Valpova je dobro, potvrdili su iz KBC-a Osijek. Ranjeni policajac upucan je u ruku, a u trenutku napada bio je izvan službe. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pepok 05.03.2023.

    Nazalost, 91. "otjerali" Srbe a dosli nam ovakvi....puna ih Slavonija....

  • Aurora2 05.03.2023.

    Nadam se da više nikada neće osjetiti slobodu nije postao saborski zastupnik ,ali si je također osigurao izležavanje na naš račun

  • Drvorez 04.03.2023.

    Jaki su, istrage rade sa pinelima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare