To je to što me zanima!

Muškarca u Washingtonovoj Sinjanin je ubio zbog novčića

Muškarac sa sinjskog područja došao je kod Vinka V. (67) na dogovor oko kupoprodaje novčića. Posvađali su se. Policija je istragom došla do njega
Vidi originalni članak

Sinjanina Antu Dulčića (38) pritvorili su zbog ubojstva Vinka Višića (67). Ante je policiji priznao ubojstvo u prisustvu svog odvjetnika, a ponovio ga je i pred istražnim sucem i tužiteljem. Sudac Neven Cambi mu je odredio pritvor te naložio otvaranje istrage i psihijatrijsko vještačenje. Ante je Vinka umlatio bejzbol-palicom jer mu je trebao novac kako bi podmirio tešku ovisnost o narkoticima. Žrtvu je upoznao na tržnici, gdje su nekoliko puta i trgovali. Naime, Vinko Višić se bavio numizmatikom i sakupljanjem anikviteta. Tog je dana Ante došao do njega kako bi mu pokušao prodati neke stare kovanice. Posvađali su se oko cijene pa je Ante dohvatio bejzbol-palicu i njome usmrtio numizmatičara. Ubivši Vinka, Ante je uzeo nekoliko predmeta iz njegova stana, izašao i zaključao vrata za sobom. Policija je kao dokaz kod njega pronašla pokojnikovu torbu. Sinjanin je pred sucem izrazio žaljenje zbog zlodjela, no kaže da se nije mogao kontrolirati zbog heroinske krize. Trebao mu je novac i u tom trenutku Vinkovo ubojstvo mu je bilo jedini put do njega. Sud ima pravovaljano priznanje, pa će nakon psihijatrijskog vještačenja ubrojivosti donošenje presude biti čista formalnost.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dragan2 07.12.2010.

    jadno da nemoze biti jadnije ,makoja griznja savjesti ,takvi ljudi da imaju savjest to nebi nikada napravili,to je ono kao fora prijavit cu ja sebe manju cu kaznu dobiti e to je to!!!!!

  • hulk10 07.12.2010.

    kud ide ovaj svijet,ubiti za novčić,jadno da nemože biti jadnije

  • korg 07.12.2010.

    bože sčuvaj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare