To je to što me zanima!

Muškarcu (36) kaznu povećali godinu dana, nije se pokajao

Određujući mu strožu kaznu Vrhovni sud je vrednovao i činjenicu da tijekom postupka nije pokazao ni najmanji znak kajanja. Napao je ženu u stanu nožem
Vidi originalni članak

Vrhovni sud RH prihvatio je žalbu Odvjetništva i 36-godišnjem grubišnopoljcu Zlatku Kovačeviću, povećao kaznu zatvora s pet na koliko ga je osudio Županijski sud u Bjelovaru, na šest godina. U obrazloženju preinačene presude od prošlogodišnjeg listopada, Vrhovni je sud naveo da prvostupanjski sud podcijenio značaj otegotnih okolnosti, odnosno da nije pravilno vrednovao činjenicu da je optuženik u izvršenju kaznenog djela pokazao naročito izraženu upornost i visok stupanj kriminalne volje. 

Određujući mu strožu kaznu Vrhovni sud je vrednovao i činjenicu da tijekom postupka nije pokazao ni najmanji znak kajanja. Kao i činjenicu da je i ranije već osuđivan te procijenili da te kazne na njega nisu preventivno djelovale. Podsjetimo Kovačević je u svibnju 2012. godine bez povoda provalio u stan Kristine F. koja je bila sama sa sinom i napao ju nožem. Napadnutoj ženi koja živi na istom stubištu Kovačević je zadao više ubodnih rana. Nesretnu ženu spasili su policajci koji su stigli na intervenciju, ali je Kovačević i njih napao nanijevši im lakše ozlijede. Napadnuta žena je samo površno poznavala Kovačevića i nikada nije imala nikakvih kontakata s njim. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LebronPetrovic 01.11.2013.

    5 injekcija u dupe, luđačka košulja, kad dođe k sebi dobro ga istamburat i onda mjesec dana samice i onda 5 godina zatvora, ali ne psihijatrija !

  • maradonamario 01.11.2013.

    aha pa vidiš bedaka,trebal se samo rasplakati i odmah bi ga sudac pustil.. Ja nebrem verovati.

  • nostalgicar61 01.11.2013.

    gospon "borissss" ne možete ni u kom slučaju upoređivati ta dva događaja kao niti počinitelje, što ne znači da branim rukometašicu. Osuđujem je najviše zato što je beskarakterna i nemoralna osoba. Svakom se to može dogoditi, ali kad se već dogodilo budi čovjek. Ali s obzirom tko joj je "usadio" moralne i karakterne osobine svaki komentar je suvišan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare