To je to što me zanima!

Zbog neskuhanog ručka: Muž i žena se potukli, grebali, grizli...

Mladi supružnici iz Đurđevca žestoko su se posvađali u nedjelju navečer, a povod je bio ručak koji žena nije skuhala. Suprug (21) vratio se pijan s nogometne utakmice (1,83 promila)...
Vidi originalni članak

Mladi supružnici iz Đurđevca žestoko su se posvađali u nedjelju navečer, a povod je bio ručak koji žena nije skuhala. Suprug (21) vratio se pijan s nogometne utakmice (1,83 promila), a iživciralo ga je to što ga na stolu nije dočekalo jelo.

Njegova supruga (18) poslijepodne je provela sa svojim ocem s kojim je također pila pa je imala 0,92 promila alkohola u krvi. 

- Ništa nisi skuhala za jelo j..o te tvoj otac - vikao je na suprugu. Potom ju je uhvatio za kosu, a supruga mu je uzvratila izgrebavši ga noktima po licu i tijelu, a na kraju ga je ugrizla za prsa, piše Prigorski.hr.

On joj je uzvratio s nekoliko udaraca šakom u glavu. Muškarac je bio jako izgreban po licu i tijelu, a na svojoj lijevoj dojci zaradio je veliku masnicu od ugriza. Nakon tučnjave pozvani su policajci koji su ratoborne supružnike jedva uspjeli smiriti.

Poslije triježnjenja, odveli su ih prekršajnom sucu koji ih je kaznio uvjetnim zatvorom, a svaki mora platiti po 100 kuna sudskih troškova.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Masiv 19.10.2016.

    Ništa čudno jer danas većina tih mladih žena nezna što je lonac, a kamoli da nešto zna skuhati.

  • OrcaPerestrojka 19.10.2016.

    Neće kuhati, ali hoće piti.

  • OrcaPerestrojka 19.10.2016.

    Neće kuhati, ali hoće piti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare