To je to što me zanima!

Muž molio oca dječaka: 'Molim vas, nemojte mi prijaviti ženu'

SAD: Učiteljicu (27) se tereti da je u tri navrata imala seksualni odnos s učenikom (13), navodno jednom u učionici, a jednom u automobilu. Učeniku je slala svoje gole fotografije
Vidi originalni članak

Udana nastavnica Brittany Zamora (27) iz Arizone uhićena je zbog seksa s maloljetnim učenikom (13) šestog razreda.

Zabranjena veza otkrivena je nakon što je dječakova majka slučajno pronašla poruke na njegovom mobitelu, piše Daily Mail.

- Znam bebo! Želim te svakog dana - navodno mu je Zamora napisala.

U drugoj je pak napisala:

- Kad bih mogla, dala bih otkaz i seksala se s tobom po cijele dane.

Roditelji su slučaj prijavili ravnatelju škole Las Brisas, a on policiji. Zamoru se tereti da je u više navrata imala seksualni odnos s učenikom, navodno jednom u učionici, a jednom u automobilu. S učenikom je razmjenivala eksplicitne poruke i slala mu svoje gole fotografije. Dječak je policiji sve priznao.

Njegovi roditelji su kazali da ih je suprug uhićene nastavnice maltretirao i pokušavao s dječakovim ocem dogovoriti sastanak, ali on nije pristao. Molio ih je da Zamoru ne prijave policiji. Par se upoznao kad su imali 16 godina, a vjenčali su se 2016. Nisu imali djece.

Zamora je na sudu izjavila: "Htjela bih se vratiti svojoj kući i svom suprugu". Određena joj je jamčevina od 250.000 dolara.

Učenici, koji su za medije komentirali zabranjenu vezu, kazali su da je Zamora imala neobičan odnos s tinejdžerom.

- Svi smo sumnjali, bili su jako bliski. Nadala sam se da je to samo trač koji se širi školom - rekla je jedna učenica za Fox10.

Roditelji i kolege o Zamori imaju samo riječi hvale. Znaju je kao jednu od najboljih nastavnica u školi, u kojoj radi oko godinu.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Usora1 04.04.2018.

    pod hitno ratificirati ik, ova mlada uciteljica je u stvari tinejdzerica zarobljena u tijelo odrasle zene i sasvim je normalno sto se vacarila sa klincem koji je isto tako nevin. muza joj pod hitno na psihijatrijsko vjestacenje zajedno sa sucem i tuziteljstvom.

  • Dalibor0704 01.04.2018.

    "I tata bi sine", ali ne da mi, pa ću je prijaviti. USA, blažena zemlja za bolesnike na mozak, razne manijake i kriminalce svih vrsta. Ako ne spadate u te grupe, ne tražite vizu.

  • FilipMiletić 28.03.2018.

    Gdje su takve bile kad sam ja u školu išao ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare