To je to što me zanima!

Muž umro od moždanog, udarci usisavača nisu kobni

Obdukcija je pokazala da ozljede koje je suprug zadobio po glavi i tijelu nisu bile fatalne, već je sukob doveo do uzrujanosti i do moždanog udara
Vidi originalni članak

Frane Mideljak (68) iz Glavica kod Sinja nije preminuo od udaraca svoje supruge Anke (60) u srijedu prije podne, kako se isprva sumnjalo. Obdukcija splitskih patologa je pokazala kako ozljede koje je po glavi i tijelu zadobio u svađi sa suprugom nisu bile fatalne, već je sam sukob doveo do uzrujanosti koja ga je stajala života. Prema svemu sudeći Frani je u svađi skočio tlak te je dobio moždani udar.
- Ozljede koje je zadobio bile su lakše. Radi se o podljevima na tijelu, a smrt je nastupila uslijed psihičke traume kako pokazuju nalazi - rekao je dr. Antonio Alujević sa splitske Patologije. Supružnici, inače povratnici iz Švedske, su pronađeni kako leže u hodniku obiteljske kuće. Nedaleko od njih bila je okrvavljena cijev usisivača te se sumnjalo da je Anka muža njome zatukla. Smještena je na Odjel psihijatrije u KBC Split, a i sama je bila puna ozljeda. Policija nije željela otkrivati novosti iz istrage. Anka je, kako se priča po selu, i prije imala psihičkih problema. Ona i Frane živjeli su povučeno. Prije pet godina vratili su se iz Švedske, a mještani nisu nikad uočili ispade i trzavice među njima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 11 BILI 16.09.2010.

    Nemogu virovati da frane vise nema.poznavao sam tog covika 27 godina a i njegovu suprugu....evo prije 10 dana je bila u göteborgu sama bez svog frane i tada sam primjetija da to vise nije ista osoba koju sam poznavao.....vidilo se da je psihicki poremecena a frane je bija takav covik da se u svojih 68 godina nije uspija nikad posvadjati. znam samo da se ona tila vratit u svedsku(ipak tu ima dva sina) a frane nikako to nije zelija jer je hrvatsku volija iznad svega i napokon kad je otisa u zasluzenu mirovinu zadesi ga ovo. hrvati göteborga koji su ga redom svi znali su u velikom soku. frane laka ti hrvatska gruda koju si toliko volija!

  • bassa 16.09.2010.

    Stvarno ne znam što se dešava u našoj viteškoj krajini !? Svim stanovnicima Sinja i okolice jedan mali savjet ; \"Kada izgubite kompas duboko udahnite nekoliko puta, sjednite, popijte čašu vode sa šećerom, pa se sjetite mog savjeta\".

  • saloma 16.09.2010.

    @ivanmatko lol. ovo ti je najbolji komentar do sada:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare