To je to što me zanima!

N. Zeland: Žena (36) rodila je bebu, otac djeteta dječak (11)?

Vlasti istražuju nevjerojatni slučaj, a možda će se zbog cijelog slučaja mijenjati i zakon jer prema novozelandskim postojećim zakonima samo muškarci mogu odgovarati za silovanje. Socijalna služba preuzela je brigu o mladom tati
Vidi originalni članak

Dječak s Novog Zelanda je navodno otac djeteta koje je rodila žena (36). Žena je, kako piše The New Zealand Herald, majka njegovog školskog kolege. Dječak i žena su navodno, počeli vezu u travnju prošle godine kada je on imao 11 godina. Za slučaj je saznao ravnatelj škole koji je onda alarmirao vlasti. 

- Dječak je došao u moj ured i rekao mi kako je spavao s majkom svojeg školskog kolege. Također mi je rekao da to treba prestati - rekao je ravnatelj novinarima. 

Socijalna služba je preuzela brigu o dječaku koji je u međuvremenu navršio 12 godina te o bebi.

Vlasti slučaj istražuju, a možda će se zbog cijelog slučaja mijenjati i zakon jer prema novozelandskim zakonima samo muškarci mogu odgovarati za silovanje. Maksimalna kazna za silovanje je 20 godina zatvora. Žene koje muškarca sile na seks odgovaraju za seksualno iskorištavanje i maksimalna kazna je 14 godina zatvora.    

Idi na 24sata

Komentari 228

  • RajskaBatina 19.06.2013.

    Pa sta sad???? Bolje da ju je karao nego da je mastrubirao!

  • Nikolaaaaaaa 18.06.2013.

    hehehehhe,svaka mu dala :),majstor :)

  • bosanac laki 18.06.2013.

    nevjerovatno,šta sve neću čut i pročitat........

Komentiraj...
Vidi sve komentare