To je to što me zanima!

Na 4. palubi Coste Concordije ronioci našli ljudske ostatke

Devet dana nakon što su inženjeri uspjeli uspraviti nasukani kruzer, ronioci su na 4. palubi našli ljudske ostatke za koje vjeruju da pripadaju dvoje nestalih putnika
Vidi originalni članak

Ronioci su pronašli ljudske ostatke u unutrašnjosti nasukanog kruzera Costa Concordia, javlja CNN

Istražitelji se nadaju da će pomoću ostataka doznati kako je stradalo dvoje putnika čija tijela nakon nasukavanja 13. siječnja 2012. godine nisu pronađena. Ronioci će pokušati izvaditi ljudske ostatke, koje su našli na četvrtoj palubi, do četvrtka popodne, rekao je glasnogovornik šefa talijanske civilne zaštite. 

Ljudski ostaci pronađeni su devet dana nakon što su inženjeri uspjeli uspraviti kruzer. U nasukavanju kod otočića Giglio poginulo je 32 od 4200 ljudi na brodu. Među poginulima je i dvoje nestalih Russel Rebello iz Indije i Maria Grazia Trecarichi sa Sicilije. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • nikluk20 26.09.2013.

    RIP....

  • user_317375 26.09.2013.

    A sve što će se sa tog broda sad pokupit su kosti... pare i nakit su već odavno pokupljeni puno prije nego je ovo okretanje broda krenulo

  • Mladen Matanic 26.09.2013.

    kakav komentar ( milosrdnog anđela ??)umjesto da izrazi čovjek sućut obitelji njega zanima zlato, e nagledao Sam se ja takvih u ratu dok smo SE mi gušili u krvi drugi su mislili na sebe sada smo im mi teret, moja sućut obiteljima i ja mislim bar će svoje najmilije pokopati i imati gdje odnijeti cvijeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare