To je to što me zanima!

Na A6: Vozio autocestom u zabranjenom smjeru i bježao

Mladić (19) iz BiH je odbio provjeru alkoholiziranosti i testa na droge iako je vidno bio dezorijentiran pa u takvom stanju nije smio upravljati vozilom
Vidi originalni članak

Policajci Policijske postaje Vrbovsko su istražili i kazneno prijavili mladića (19) iz Bosne i Hercegovine.

Riječ je o vozaču auta kojega je policija zaustavila u subotu oko 7 sati na autocesti A6 kod naplatnih postaja Vrbovsko. Kada mu je policajac prišao, mladić je naglo nastavio vožnju nepropisnom brzinom ignoriravši njihove zapovijedi. VW Passat registracijskih oznaka BIH, od čvora Vrbovsko pa do čvora Ravna Gora vozio je u nedozvoljenom smjeru i uz prekoračenje brzine koja je na tom dijelu autoceste propisana.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja odbio je provjeru alkoholiziranosti i testa na droge iako je vidno bio dezorijentiran pa u takvom stanju nije smio upravljati vozilom. Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenja iz odredbi kaznenog djela obijesna vožnja u cestovnom prometu, kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku - objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 18.11.2019.

    U nedozvoljenom smjeru i prebrzo vozio??da je normalno vozio u suprotnom smjeru bi kazna bila manja???

  • max2017 18.11.2019.

    Policija se može razapeti ali kraj ovih sudaca( mek ko duša-rekli bi ubosni).......nema ni sreće ni pravde za normalne.........

  • zveko 18.11.2019.

    Glavno da onaj šugavac od neki dan koji je motorom napravio prekršaja za milijun kn nije objesno vozio. Dobio malo zatvora i 15000 kn kazne. I ovaj, ali i onaj šugavac trebaju dobiti bar godinu dana, a po džepu da otplaćuju pet godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare