To je to što me zanima!

Pijan se zabio u Suzuki, mladi vozač (26) je teško ozlijeđen

Pijani vozač iz Audija, koji je imao 0,94 promila alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen. A. M. (26) i M. K. (26) koji su bili putnici u Suzukiju također su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 23 sata vozač Z. K. (51) u Audiju Q7 između čvorova Zaprešić i Jankomir, u smjeru Zagreba nije držao razmak te se zabio u stražnji dio Suzukija Swift kojim je upravljao M. C. (25). Suzuki, u kojem je bilo još dvoje putnika, izletio je u desnu zaštitnu ogradu, odbio se te se zabio u lijevu zaštitnu ogradu. Vozač M. C. je teško ozlijeđen i u životnoj opasnosti. Hitno je prebačen u KBC Sv. Duh. Pijani vozač iz Audija, koji je imao 0,94 promila alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen. A. M. (26) i M. K. (26) koji su bili putnici u Suzukiju također su lakše ozlijeđeni. Promet se tim dijelom autoceste zbog očevida odvijao otežano.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nisambitna 01.02.2012.

    Ovako- zelim napomenuti isto i sto je i nevazan rekao da je pobjegao i nije priuzo pomoc ljudima koje je unistio i da svi oni koji su prosli i nisu se zaustavili da pomognu unesrecenima u trenucima u kojima bi normalan covjek koji ima i malo ljudskosti u sebi stao i pomogao----sta njima reci svi ste gamad!!!!!!!!!!!!!!!!! hvala bogu da postoje i oni drugi koji imaju ljudskosti u sebi i stanu...nadam se da ce doticni gospodin odgovarat za svoja dijela......i to da je ima o,94 promila je smijesno!!!!!!!!

  • nevazan 24.01.2012.

    A zasto niste napisali da je doticni gospodin kukavica i da ga bas briga za ljude u koje se je zaletio jer pobjegao sa mjesta nesrece!?

  • Pejo 23.01.2012.

    Ako vam se dogodi slična situacija da se vozač iza vas nabija nekoliko centimetara od vašeg auta samo udarite po kočnici. Puna pedala...posli toga drže razmak oko 150 metara :D svejedno, ako vas i udare nije vaša krivnja. stoki triba stat na kraj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare