To je to što me zanima!

Na autocesti: Vozio suprotnom trakom, oštetio nekoliko vozila

Nesreću je kod Okučana prouzročio vozač (81) koji je vozio u nedozvoljenom smjeru. U policiji kažu da trenutno nemaju saznanja da li ima ozlijeđenih ljudi.  Radi se o državljaninu Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu oko 19.10 sati dobila je dojavu da se na autocesti A3, kod Okučana, automobil BiH registracijskih oznaka kreće u suprotnom smjeru, južnom kolničkom trakom. 

Samo desetak minuta kasnije došla je nova dojava da se na istom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je oštećeno nekoliko vozila. Nesreću je prouzročio vozač (81) koji je vozio u nedozvoljenom smjeru. U policiji kažu da trenutno nemaju saznanja da li ima ozlijeđenih ljudi. 

- Vozač je napustio mjesto događaja prometne nesreće, okrenuvši se, te nastavio vožnju u pravom smjeru, no ubrzo je zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška. Policijski službenici su utvrdili da se radi o državljaninu Bosne i Hercegovine. U tijeku je osiguranje mjesta događaja prometne nesreće, te slijedi očevid i daljnje kriminalističko istraživanje – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • povijest činjenica 04.10.2017.

    Ako se ovo samo nama u RH događa onda nešto nije kako treba.

  • Prki600 04.10.2017.

    Vozač 81g.Pa dobro taj jedva žlicu drži a ne da upravlja vozilom,kao i neki dan onaj vozač autobusa 76g. pa pobi ljudi.Pa ako ti i takvi ljudi nemaju dovoljno pameti da se ostave volana i ugrožavanja drugih,država bi trebala to regulirati zakonom.

  • ajetodoo 04.10.2017.

    Ovo je zanimljivo, oštetio nekoliko vozila. Cesta ima barem tri trake.Gledam neke video snimke , nitko kome dolazi u susret takvog talenat ni ne pokušava se maknuti u susjednu, udaljeniji traku. Isto talenti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare