To je to što me zanima!

Na autu ga dočekalo četiri "C" nakon mise u Aljmašu

U policiji tvrde da im se zbog grebanja i šaranja automobila tijekom svete mise u Aljmašu javilo čak petero vozača te da tragaju za vandalima
Vidi originalni članak

Domagoj Blažević iz Osijeka neugodno se iznenadio vidjevši svoj automobil Toyota Yaris nakon mise za mlade bračne parove i djecu koju je u aljmaškom svetištu Gospe od utočišta predvodio pomoćni biskup Đuro Hranić. Umjesto radosti zbog blagoslova male djece, Domagoj se užasnuo uočivši izgreban auto na kojemu su cijelom dužinom 'blještala' četiri ćirilična slova S.
- Bili smo na makadamskoj cesti prije spuštanja u Aljmaš, gdje su nas policajci usmjerili uoči mise. Nisam ni u najgorem snu mogao pretpostaviti da bi mi se nešto ovako moglo dogoditi na Veliku Gospu u Aljmašu - rekao je Domagoj koji je odmah o svemu obavijestio policiju.
- Bilo nas je najmanje desetak koji smo doživjeli istu neugodnost - dodao je Domagoj. U policiji tvrde da im se zbog grebanja i šaranja automobila tijekom svete mise u Aljmašu javilo čak petero vozača te da je zasad nepoznati počinitelj samo Domagoju izgrebao i išarao vozilo akronimom 'Samo Sloga Srbina Spašava'.
- Na ostalim autima je vandal samo nekim tvrdim predmetom povukao crte - rekao je Marko Ćaleta, policijski glasnogovornik.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zvonevk 15.08.2010.

    Bio sam u hodočasnik za Aljmaš kad smo oko 2 sata ujutro prolazili kroz srpsko mjesto Bijelo brdo pored jednog lokalnog kafića i dobacivali su nam \"e ovoga treba ubiti,e i ovoga...\",policija nam je samo rekla da se odmaknemo na suprotnu stranu ceste i ništa....pa u čijoj mi državi živimo?

  • grgang 15.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • zvizek 15.08.2010.

    Ma da ,to si je sam napisao.Tko ne zna Hrvate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare