Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na autu ga dočekalo četiri "C" nakon mise u Aljmašu

U policiji tvrde da im se zbog grebanja i šaranja automobila tijekom svete mise u Aljmašu javilo čak petero vozača te da tragaju za vandalima

Domagoj Blažević
Foto: Domagoj Blažević
41 komentara

Domagoj Blažević iz Osijeka neugodno se iznenadio vidjevši svoj automobil Toyota Yaris nakon mise za mlade bračne parove i djecu koju je u aljmaškom svetištu Gospe od utočišta predvodio pomoćni biskup Đuro Hranić. Umjesto radosti zbog blagoslova male djece, Domagoj se užasnuo uočivši izgreban auto na kojemu su cijelom dužinom 'blještala' četiri ćirilična slova S.
- Bili smo na makadamskoj cesti prije spuštanja u Aljmaš, gdje su nas policajci usmjerili uoči mise. Nisam ni u najgorem snu mogao pretpostaviti da bi mi se nešto ovako moglo dogoditi na Veliku Gospu u Aljmašu - rekao je Domagoj koji je odmah o svemu obavijestio policiju.
- Bilo nas je najmanje desetak koji smo doživjeli istu neugodnost - dodao je Domagoj. U policiji tvrde da im se zbog grebanja i šaranja automobila tijekom svete mise u Aljmašu javilo čak petero vozača te da je zasad nepoznati počinitelj samo Domagoju izgrebao i išarao vozilo akronimom 'Samo Sloga Srbina Spašava'.
- Na ostalim autima je vandal samo nekim tvrdim predmetom povukao crte - rekao je Marko Ćaleta, policijski glasnogovornik.

Možda vas zanima i ovo:
Message