To je to što me zanima!

Na Božić gotovo cijeli izgorio stan u Zagrebu, par istrčao van, od šoka nisu mogli ni govoriti

U stanu živi bračni par, od šoka su istrčali na ulicu i tako se spasili, pričaju nam susjedi koji su svjedočili požaru u Dugavama u Zagrebu. Požar je izbio na u stanu na trećem katu zgrade
Vidi originalni članak

Na Božić je gotovo skroz izgorio stan u zagrebačkim Dugavama, u ulici Dedići. U stanu koji se nalazi na trećem katu živio je bračni par, a od šoka nisu mogli dati nikakve izjave. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a vatrogasci su vrlo brzo izašli na teren nakon dojave susjeda i spriječili širenje požara na ostatak zgrade.

POGLEDAJTE VIDEO Izgorio stan u Dugavama

- U stanu živi bračni par, od šoka su istrčali na ulicu i tako se spasili. Stan je u potpunosti izgorio - ispričali su nam susjedi.

Kako su vatrogasci rekli, stan je napola skroz izgorio.

Prema izvještaju vatrogasaca, radi se o stanu od 100 m2 i isto toliko tavanskog prostora. Na teren su izašli s deset vozila, a nakon očevida bit će poznat uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Aufsteiger 26.12.2020.

    Dajte udaljite ovakva nepismena piskarala iz Poganih vlaka i sličnih bosanđeroskih pisanja. Dedići? Dokle seže nepismenost, dalje o tekstu tzv, ne bih.. Što je prepričano?? Kak se dogodilo? Užas

  • bero6 26.12.2020.

    Dedovići

  • 26.12.2020.

    Dedovići, a ne Dedići. Usput dajte pročitajte što i kako ste napisali tekst.

Komentiraj...
Vidi sve komentare