To je to što me zanima!

Na Bregani se čeka osam sati za ulazak u Hrvatsku, kolona je dugačka čak 13 kilometara

Najveća je gužva na GP Macelj gdje je kolona duga oko 2,5 kilometra, dok je pred GP Bregana kolona duga i do 13 kilometara, a čeka se i po osam sati
Vidi originalni članak

Gužve posljednji vikend do Božića i dalje su gotovo na na svim graničnim prijelazima. Iz HAK-a javljaju da su gužve i kolone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom na ulasku, Bosnom i Hercegovinom te Srbijom (Bajakovo) na izlasku iz zemlje. 

Zbog aktualnih kontrola zbog korona virusa i pojačanog prometa, na nekim graničnim prijelazima čeka se po više sati, primjerice na graničnom prijelazu Bregana, čeka se i po osam sati, a Bajakovo dva sata. 

KILOMETARSKE KOLONE VIDEO Kaos na granici: Čeka se i šest sati na ulazak u Hrvatsku

Kolone su i na cestama kroz Sloveniju do Hrvatske - od Ptuja prema GP Macelj kolona je duga oko 2,5 kilometra, a na autocesti iz smjera Ljubljane pred GP Bregana kolona je oko 13 kilometara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gužva na GP Neum prema Hrvatskoj

Čitatelji nam također javljaju da je gužva i na GP Tovarnik, gdje vozači pokušavaju pronaći alternativne puteve do GP Ilok, a kolona je duga oko tri kilometra. Također, gužva je i na jugu Hrvatske, posebno na GP Neum.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • jos hrvatska ni propala 19.12.2020.

    Ista stvar kao i za uskrs. Svi lete kao muhe bez glave..znali su sta ih ceka. Ma sada samo sve vratiti celom nazad. Trrba ih ostaviti da cekaju 88 sati..a ne 8. I ja sam u njemackoj..pa svoju djecu koja zive u hrvatskoj necu vidjeti za blagdane..nemam godišnji niti mi poslodavac daje toliko slobodnog.bit o da smo svi zdravi

  • 19.12.2020.

    Di je sad mas famizni stozar da zatvore granicu.pike jedne dijaspora se mora pustit.Pusite

  • 19.12.2020.

    A vidi auta coe´ce pa to svi direktori. Pipl mast trast as!

Komentiraj...
Vidi sve komentare