To je to što me zanima!

Na brodu američke mornarice u 'Viktor Lencu' planuo požar

Požar je navodno planuo u strojarnici. Brzo su intervenirali vatrogasci te je vatra brzo ugašena. Uzrok se još ne zna, a više bi trebalo biti poznato nakon očevida
Vidi originalni članak

Na zapovjednom brodu 6. flote Američke ratne mornarice USS Mount Whitney koji je na remontu u riječkom brodogradilištu Viktor Lenac u petak navečer je izbio požar. 

Požar je navodno planuo u strojarnici. Brzo su intervenirali vatrogasci te je vatra ugašena. Uzrok se za sada ne zna, a više bi trebalo biti poznato nakon očevida koji će biti obavljen u subotu. 

Zahtjevan remont broda počeo je u siječnju, a rok za završetak radova bio je 4. kolovoza. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • lovac1234 01.08.2015.

    e ovako ja b se samo nadovezao na ovo što je komentirano za onog vatrogasca sa kornata e taj vatrogasac samo šuti, i traži lovu za oštetu što je u redu al neće ili nesmije reć pravu istinu o požaru , kako je izbio bio je tamo i sigurno zna, zašto neće reć zna samo on ,a prićeo nekoj amneziji ne drže vodu, bilo je kojekavih teorija al svi lažu, nemoženijedan prorodni efekat travicu koja nije veća od koljena napravit takvu štetu, mora da je neko gorivo eksplodiralo kad ih je onako na mjestu spržilo, to je jedino moguće po svim znanstvenim teorijama, a sad zašto je taj preživjeli na sudu izgubija, pa vjerojatno postoji razlog kad bude kazao istinu možda uspije dobit lovu od nekog.

  • allbur85 01.08.2015.

    e ovako...prvo nije fer od grupacije 24sata da mi briše korisnički račun iz razloga što sam napomenuo da iako sam napisao i objavio istinu o Kornatima niti jedne novine nisu je htjele objaviti..(stijene maslinasto zelene boje)isto je proslijedjeno i Uskoku i državnom odvjetništvu..nitko ništa ne smije niti poduzima..a jedino preživjeli vatrogasac mora platit sve sudske troškove za sudjenje već unaprijed proglašene odluke,zbog toga što sam napisao da riječki i zagrebački gradonačelnici uzimaju mito od vatrogasno privatne mafije..a milioni su u pitanju i na natječaju za posao vatrogasca u državnoj firmi davaju privatnicima od 700 do 1000 kn po danu za čovjeka.. ..kako čete ovo utišati..ne možete utišati internet..i stoga molim sve koji imaju imalo duše da mi daju potporu i podjele ovaj komentar...ne samo na ovome nego i na drugim site-ima..dosta je tišine..a gospodo iz 24...uskoro čete i na radio postaje..pa onda objašnjavajte zašto brišete istinu za podobne..Druga stvar vatrogasci iz sokol mariča nemaju ništa sa ovime...oni rade samo dnevne smijene..ovdje se radi o securitasu i viktor lencu.Vjerujte mi bio sam na ovom brodu i stoga otvoreno mogu reći će biti svega oko ovoga...e sad opet obrišite mi komentar i korisničko ime novinarčići...istinu nećete utišati

  • Nostra Cosa 01.08.2015.

    Da ste prije rekli, poklonio bi kanister supera !!! Ma i dva ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare