To je to što me zanima!

Tomislav Karamarko je postao otac, čestitao mu je čak i SDP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ana Šarić, supruga predsjednika HDZ-a rodila je djevojčicu u četvrtak ujutro u 9.30 sati u Klinici za ženske bolesti u Petrovoj bolnici. I majka i djevojčica su dobro
Vidi originalni članak

Djevojčica Katarina je rođena carskim rezom , a Ana Šarić do daljnjega će biti na Odjelu intenzivne skrbi, što je uobičajeno za žene koje rode carskim rezom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Katarina ima 3480 grama i 50 centimetara , a već ju svi zovemo Kata. Bilo je sve u redu, rođena je nekako u vrijeme kada smo polagali vijenac na Oltaru domovine. Eto, sve se posložilo na Dan neovisnosti, rekao nam je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Oko 14 sati Karamarko je posjetio suprugu i kći Katarinu u Petrovoj bolnici, a nakon njega stigli su i majka Ane Šarić te Karamarkova djeca iz prvog braka.

Facebook profil Ane Šarić već je ispunjen brojnim čestitkama, a jedan od prvih čestitara bio je i poznati novinar Denis Latin .

Tomislavu Karamarku čestitao je i SDP:

Politički smo suparnici, a ne protivnici. Čestitamo Tomislavu Karamarku na rođenju kćeri , napisali su na Twitteru .

Podsjećamo, Ana Šarić i Tomislav Karamarko brak su sklopili u tajnosti, 24. svibnja ove godine u crkvi Svetog Križa u Novom Zagrebu, nakon nekoliko godina veze. U javnosti su se prvi puta zajedno pojavili u kolovozu prošle godine.

Njoj je ovo prvo dijete, a Karamarku treće. S bivšom suprugom Enisom Muftić od koje se razveo 2011. godine ima dvoje djece - sina Martina i kćer Lanu.

Karamarko se na Facebooku zahvalio svima na čestitkama.

Idi na 24sata

Komentari 605

  • dota 03.11.2015.

    Danas je procurila izjava od sestara iz bolnice u kojoj je rođen mali domoljub da nije slučajno mu žena rodila nego je ubrzano rodila da je Karačmarko to njima na redio da se mora dijete roditi 08.10. na dan domovinske zahvalnosti.

  • štrumfovi 18.10.2015.

    Jako odgovorno,postati otac sa 56 godina. Moj sin je isto rođen 8.10.da li je zbog toga sad posebniji od ostalih ljudi?

  • bkladarb 12.10.2015.

    samo da ne bude na oca..a u biti tko zna ko je ćaća

Komentiraj...
Vidi sve komentare