To je to što me zanima!

Na društvenim mrežama hvalili se da brzo voze, dobili prijave

Mladić (20) u okolici Krapine vozio je preko 180 km/h! Snimku je stavio na društvene mreže. Dvije godine stariji, ali nimalo mudriji mladić u Krapini je vozio 213 na sat tamo gdje je dopušteno 50 km/h
Vidi originalni članak

PU krapinsko-zagorska riješila je dva slučaja debelih prekoračenja brzina u prometu i to zahvaljujući upravo divljacima za volanom koji su svoje pothvate snimali i stavljali na društvene mreže.

Mladić (20) jurio je 18. travnja u okolici Krapine prosječnom brzinom 186 kilometara na sat na mjestu gdje je dopušteno 60 km/h, utvrdili su policijski službenici iz Krapine.

Mladić je snimku stavio na društvenu mrežu, a policija mu je izdala prekršajni nalog od 5300 kuna uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u razdoblju mjesec dana, objavila  je PU krapinsko-zagorska.

Dvije godine stariji, ali nimalo mudriji mladić 2. svibnja oko 23:45 sati u Krapini je vozio čak 213 kilometara na sat! Iako je na tom mjestu bio znak ograničenja brzine od 50 kilometara na sat. Mladić je sve snimio i stavio na društvene mreže. Policija je protiv njega podnijela optužni prijedlog s novčanom kaznom od 10.300 kuna i predloženom mjerom zabrane vožnje na tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MK7R300ps 09.05.2020.

    Za tatine sinčiće pičvajse mentole ne vrijede te postrožene kazne , 🤮 kakav je to jad od sudstva i zakona ,, ovo je za bar 3mj zatvora, gore su napravili nego onaj tuljan iz splita sa bmw sta je driftao nije nikoga ugrozio , sa motorom sta je divljao gradom dobio je zatvorsku kaznu ali malo je i to, ovima par tisuća kn i mj dana dozvola 😂😂😂 3,4 mj zatvora bi im.ja odrezao, automobil zapljena na godinu dana , i psiho idiot testova jedno više puta ih obarat i onda tek ponovno ponavljanje, i kad bi položili čim bi prvi put napravili ovako nesto slično onda ide zabrana oduzimanje vozačka pa doživotno za primjer drugima ...

  • alfonz 09.05.2020.

    Moguće su dečki napravili filmsku montažu nešto kao fotošop modnog mačka.

  • 09.05.2020.

    ime prezime nista a ciji su sinovi i da znamo za ubuduce kad naprave vece sranje a

Komentiraj...
Vidi sve komentare