To je to što me zanima!

Na eBayu prodaje svoju ''malo rabljenu dušu'' za 12.000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lori iz Albaquerqea vlastitu dušu spremna je prodati bilo kome i po bilo kojoj cijeni. Prva ponuđena svota je 2.000 dolara (12.000 kuna), no zainteresiranih zasad nema
Vidi originalni članak

Amerikanka iz New Mexica na eBayu prodaje svoju dušu, piše woai.com. Njezino ime je Lori, a vlastitu ''slabo korištenu dušu'' spremna je prodati bilo kome i po bilo kojoj cijeni. Prva ponuđena svota je 2.000 dolara (12.000 kuna), no zainteresiranih za sada nema. 

Lori je 2007. godine stradala u teškoj prometnoj nesreći. Završila je u komi iz koje se probudila nakon tri tjedna sa slomljenim kukom, zdjelicom, nogom i rebrima te ozlijeđenim plućima. Tijekom oporavka liječnici su joj morali odstraniti jednu dojku. Prije nesreće radila je kao slobodni pisac no morala je promijeniti zanimanje. Sad izrađuje nakit i povremeno napiše pokoji tekst.

- Želim dati priliku nekome da spasi moju dušu. To može učiniti kroz molitvu i razgovor. Kupac će također dobiti i potvrdu o pojedinostima tragova na njoj - rekla je. 

Priznala je da je oglas svojevrstan poziv u pomoć. 

- Tako bi se moglo nazvati. Trenutačno sam na mjestu i umorna. Ne osjećam se dobro. Na kraju sam snaga, zbilja jesam - dodala je.

Lori je rekla kako shvaća da bi oglas mogao uvrijediti neka vjerska uvjerenja, ali se nada kako će se netko javiti kako bi ostvarila kontakt s nekime. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • tototone 10.07.2012.

    i još 5.50 dolara za shipping..mogla ju je bar džabe poslat..duša svakako ne ide poštom, a bogme ni brodom

  • ZMIJA1 07.07.2012.

    nitko nebi kupio Slightly used soul

  • angelos 07.07.2012.

    ,,,bolje da je ponudila pamet, koju ionako nema...hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare