To je to što me zanima!

Na Facebooku napisao da ne voli Hrvatsku, SDP ga smijenio

Crkni fašistička homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije", napisao je na svom Facebook-profilu predsjednik Mladeži SDP-a na Korčuli, Ivan Botica Škafo
Vidi originalni članak

"Konačno mogu otvoreno i s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije", napisao je na svom Facebook-profilu predsjednik Mladeži SDP-a na Korčuli Ivan Botica Škafo u povodu odluke Ustavnog suda da se ukine zdravstveni odgoj.

Predsjedništvo korčulanskog SDP-a stoga ga je odlučilo suspendirati, piše PolitikaPlus.

- Zbog neprimjerene i krajnje štetne izjave na profilu društvene mreže Facebook (u povodu odluke Ustavnog suda RH u slučaju zdravstvenog odgoja) Predsjedništvo SDP-a donosi odluku o suspenziji sa svih stranačkih dužnosti člana SDP-a Ivana Botice Škafa, stoji u priopćenju.

Korčulanski SDP ističe kako se ograđuje od takve izjave te da je primio na znanje ispriku koju je Botica Škafo dao svima onima koji su njegovom izjavom povrijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Denis Blues 26.05.2013.

    Ja sam ponosan Hrvat, HR je zemlja u kojoj je ostalo barem malo razuma što se tiče LGBT osoba, oni su bolesnici i gotovo, njima treba pomoć, a svim osobama koje ljude koji osuđuju takve osobe nazivaju primitivcima, homofobima, seljačina poručujem da nam svima lijepo pop*** k****.

  • Mladen Matanic 26.05.2013.

    Dečko je napisao što misli ali u ime mog djeteta ne ime svog djeteta jer ga nema mislim da ja kao roditelj imam pravo odlučiti što je za moje dijete najbolje,nitko nije protiv ZO nego protiv dijelova jer smo vjernici i imamo svoj svjetonazor,nismo zbog toga niti homofobi niti bilo što drugo niti smo protiv njihovih prava ali smo za naša demokratska prava i prava naše djece koja su prekršena.

  • Mladen Matanic 26.05.2013.

    Ja se ponosim što volim Hrvatsku i ne smatram je nikakvom fašističkom tvorevinom u Hrvati ne mrzi druge narode i druge vjeroispovjesti samo tražimo da budu lojalni građani nismo homofobi nego smo za obitelj i prava djece ako je to puno ne znam što reći. Non stop je otvoren lov na Hrvate u vlastitoj državi i osjećamo se kao građani drugog reda u vlastitoj državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare