To je to što me zanima!

Na Facebooku tvrde da su vidjeli ubojstvo Riječanina

Vitomir Jovičić (36) nestao je 8. travnja u Rijeci, a njegovo mrtvo tijelo našli su deset dana poslije u moru. Na Facebooku pišu da su vidjeli ubojstvo...
Vidi originalni članak

Nakon nestanka Vitomira Jovičića (36) njegovi su roditelji oblijepili Rijeku plakatima pomoću kojih su ga pokušali pronaći. Vitomira su posljednji put vidjeli 8. travnja, a nakon tjedan dana njegovo su tijelo pronašli u moru nedaleko od sušačkog lukobrana u Rijeci. Iako su na truplu bile brojne ozljede, u policiji kažu da je obdukcija pokazala kako je riječ o utapanju i da nema tragova nasilne smrti. Međutim, izvjesne Dora Filipović i Rina Anđela su na Facebooku napisale da znaju kako je ipak riječ o brutalnom ubojstvu.
- Da, bila sam tamo... Samo mu je uzeo cigare...uzeo njega i odnio do ograde te bacio preko... - napisala je Dora na Facebooku.
- Ne znam tko ga je bacio, ali sam sa svojim društvom oko 22 sata vidjela kako ga je grupica bacila - napisala je Rina. Prijatelji i obitelj su ogorčeni što mu nitko nije pomogao.
- Čula sam priče da je mog sina netko ubio i bacio, ali sve su to nagađanja i ne znam ništa konkretno. Priča se da su neki vidjeli kako ga bacaju u more, ali nitko mi ne može reći tko. Za nas je ovo velika tragedija - kroz suze je rekla Vitomirova majka Petra. Policija za sada ne istražuje priče s Facebooka.

VITOMIROVI UBOJICE POBJEGLI U BOSNU?
Vitomir je išao u specijalnu školu. Družio se sa starijim ljudima jer, kako kaže majka Petra, mlađi su skloniji drogama, tučnjavama i krađama, a on to nije volio. Na Facebooku su osnovali grupu u kojoj se traže navodni ubojice. Grupa za sada ima 3700 članova. Ubojice su navodno pobjegli u Bosnu i Hercegovinu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • daniel051 24.04.2009.

    Počivao u miru Vito!znao sam ga iz viđenja,par puta vani i popričali,dobričina... Maknut ubojice s ulica! Sutra se može bilo tko nać u sličnoj situaciji,na krivom mjestu,užas!!!

  • Duxqwe 24.04.2009.

    Ljudi danas me zaprpštava ta stvar da niko nikom ne bi pomogao, a zbog cega??? Sebičnosti, Straha jer želimo daleko stajat od tuđih stavri, al volimo promatrat i komentirat o pravnoj državi... Gledam i strah me da sam i takava jednom ne postanem. Jednom ce se svatko nac u sitaciji da bude trebao pomoc a mi cemo okrenuti glavu. Bože daj mi snagu da drugi put pomegnem svome bratu...Amen

  • FusionRi 24.04.2009.

    Saznat će se kad tad jer na Kontu je uvijek ista ekipa petkom.I kad tad će prepoznat nekog tko je bio te večeri s Vitom.I on i brat su jako simpaticni i dobri, stvarno ne shvacam kakve budale su to mogle napravit. Grupa na Facebook-u se zove \"U sjecanje na Vitomira Jovičića....mi te ne zaboravljamo...\" pa svi zainteresirani neka se prijave, a pogotovo ako imajui ikakvih saznanja o tome šta se desilo tu vecer.svaka informacija je bitna i vazna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare