To je to što me zanima!

Na glavi je nosila hidžab: Nije poželjna na Trumpovom skupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žena je, odjevena prema vjerskim običajima, odnosno s hidžabom na glavi, stajala među Trumpovim pristalicama, dok je on zagovarao zabranu ulaska muslimanima
Vidi originalni članak

Ženu su, zajedno s nekoliko istomišljenika, zaštitari ispratili sa skupa u Južnoj Karolini , dok su im pristaše Donalda Trumpa dobacivali nekorektne komentare.

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog hidžaba otjerana sa skupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prosvjednici su šutke slušali Trumpove komentare, koji je inače jedan od republikanskih kandidata za predsjednika, o povezanosti izbjeglica iz Sirije i Islamske države. Trump se zalaže za zabranu ulaska u zemlju muslimanima , no sličnog je mišljenja i što se tiče ostalih imigrantskih skupina. Naime, u nekoliko je navrata izjavio kako bi izgradio zid prema Meksiku.

Dok su ih ispraćali sa skupa, Trump i posjetioci skupa skandirali su: "USA, USA!".

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 13.01.2016.

    Rus ist ima zakone, kad si u mojoj državi igraj po mojim pravilima, isto tako i mi kad dođemo njima moramo poštovat ne pijenje alkohola, golitnja. epa molim skini to batman odijelo i budi civiliziran i poštuj zakone države di si ti. uvijek manjina terorirzira većinu.

  • ĐorđePatković 13.01.2016.

    to bi možda bilo u redu ako se tako ponesu prema svakome ko se izgledom namjerno razlikuje , npr jevrej s kapicom itd - ako oni insistiraju na jednakosti

  • kokaza5 13.01.2016.

    Na provokaciju, provokacijom. Tako i treba. Da vratimo istom mjerom vrlo bi se brzo rješili migranata. Ajte svojoj kući, tamo vam je mjesto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare