To je to što me zanima!

Na Google Marsu pronađite život na Crvenom planetu!

Google Mars 3D dio je već poznato Google Eartha. Korisnici će moći pratiti tragove u orbiti, istraživati teren na Marsu i prgledati površinu tla
Vidi originalni članak

U suradnji sa NASA-om Google je u subotu aktivirao aplikaciju Google Mars. Svi zaljubljenici u svemir i Crveni planet moći će ga istražiti do sitnih detalja. Možda i kod pregledavanja ipak uoče ponekog izvanzemaljca. Google Mars 3D dio je već poznatog Google Eartha, a prije nekoliko mjeseci razvijen je i Google Ocean. Korisnici će moći pratiti tragove u orbiti, istraživati teren na Marsu i pregledati površinu tla. Mjesecima su trajala pripreme i usavršavanja ove kompjuterske aplikacije.
- Sada ulazimo i u nama ne tako poznati i u potpunosti ne istražen teritorij. Ovo je veliki uspjeh za našu tvrtku - rekao je glasnogovornik Googlea. Mnoge kladionice čak su u svoju ponudu stavile okladu gdje se ljudi mogu kladiti kolike su šanse da se Google Marsom nađe živo biće na tom planetu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • stipob666 22.03.2009.

    jednostavno losa i totalno glupa reklama za skinut google mars

  • Gatsby 15.03.2009.

    - To je kao da golim okom tražite bakterije !

  • user_28544 14.03.2009.

    To nisu slike s marsa, manipuliraju ljudima tisućama godina, to rade polako i sistemski kroz obrazovanje i medije, Lažu nas i žele nam što više smanjit mogućnost da razmišljamo svojom glavom! Pritvaraju nas u ovce!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare