To je to što me zanima!

'Na idućim izborima kandidirat ću se za predsjednika SDP-a'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pitanje hoće li se ići na izvanredne unutarstranačke izbore, Komadina nije želio dati konkretan odgovor. Tek je kratko rekao kako će se sve saznati u subotu
Vidi originalni članak

Nakon sjednice Predsjedništva nitko nije želio davati službene izjave. Novinarima se jedini obratio potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina koji je kazao kako će se na sljedećim izborima u stranci kandidirati za predsjednika SDP-a . Dodao je kako ga ne zanimaju dužnosti u izvršnoj vlasti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije odgovorio na pitanje hoće li već na subotnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a predložiti da se ide na opoziv predsjednika ili će pričekati redovite unutarstranačke izbore za dvije godine.

- Subota je novi dan - znakovito je kazao Komadina koji nije želio detaljnije govoriti o svojoj namjeri da se kandidira za predsjednika stranke.

Jovanović: Niti jedna ambicija ne može biti na štetu stranke

Da je izjašnjavanje o Linićevom izbacivanju zapravo formalna odluka Predsjedništva SDP-a s kojom će se ići pred Glavni odbor novinarima je potvrdio Željko Jovanović.

- Odlučili smo da niti jedan interes niti jedna frustracija i niti jedna ambicija SDP-ovca ne može biti na štetu stranke. Jedini cilj SDP-a je u narednom periodu ojačati rad stranke i osigurati osvajanje drugog mandata - kazao je.

Jovanović nije želio komentirati najavu Komadine da će se na idućim unutarstranačkim izborima kandidirati za šefa SDP-a. On je uz Komadinu i Vedrana Babića izašao iz stranke na prednja vrata gdje su čekali okupljeni novinari, dok su ostali izašli na stražnja vrata.


Idi na 24sata

Komentari 105

  • RenatoTomić 05.06.2014.

    koga uopće briga za sukobe u sdp-u, sve ste nas razočarali i želimo vašu smjenu s vlasti!

  • TomeLukšičević 05.06.2014.

    ni ovaj komadina nije ništa bolji od bahatog i nesposobnog milanovića

  • djohn 05.06.2014.

    boli me...

Komentiraj...
Vidi sve komentare