To je to što me zanima!

'Nađite našu kćer, namamili su je i oteli pred kućnim pragom'

VIdovići sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem od 16-17 godina s kojim se dopisivala, vjerojatno na Facebooku. Kažu da su njegovi roditelji potvrdili da su njih dvoje zajedno
Vidi originalni članak

Znamo s kim je. Sve smo prijavili policiji i ne možemo vjerovati da je već četiri dana nisu našli, kazali su za Novi list očajni roditelji 13-godišnje Barbare Vidović koja je nestala u noći s petka na subotu u Triblju pokraj Crikvenice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezini roditelji sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem od 16-17 godina s kojim se dopisivala, vjerojatno na Facebooku. Kažu da su njegovi roditelji potvrdili da su njih dvoje zajedno, ali kažu da ne znaju gdje. 

- Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna... Tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla - kazao je Barbarin otac Anton. Dodao je da već danima ne spavaju i poručuju policiji, koja je već nekoliko puta razgovarala s dječakovim roditeljima, da angažira specijalce. 

Barbara je inače sramežljiva djevojčica i kažu da nikad nije nigdje izlazila. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike zelene oči.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Leooo_1 16.08.2017.

    Pita mali Ciga tatu: - Tato, šta je to demokratija? - Demokratija ti je, sine, kad svi beli rade, a mi samo sedimo i dobijamo pomoć na lepe oči... - Ali, zar ih to ne nervira? - Nervira ih, ali to je već rasizam...

  • audi 2.0 16.08.2017.

    Ja imam 40 pa nemam fejs ! Fejsbuk je zlo stoljeca ;)

  • 16.08.2017.

    Policija je gadno prozvana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare