To je to što me zanima!

Na Jarunu izgorio auto: 'Vlasnik je sam pokušao ugasiti vatru'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U zagrebačkom naselju Jarun zapalio se automobil. Iz PU Zagrebačke neslužbeno su nam rekli da se radi o vozilo koje dugo vremena nije bilo korišteno
Vidi originalni članak

Prozor mi je bio otvoren pa sam osjetio neki čudan miris. Kada sam pogledao van, vidio sam da je auto planuo. Vlasnik je pokušavao ugasiti vatru protupožarnim aparatom, ali bezuspješno, ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gorio auto na zagrebačkom Jarunu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil se u utorak, nešto iza 13 sati zapalio na parkiralištu u ulici Predraga Heroca na Jarunu. Vlasnik ga je probao ugasiti, čak su mu i susjedi pomagali, ali bezuspješno.

Ubrzo su stigli vatrogasci, no automobil je potpuno izgorio. 

Iz PU Zagrebačke neslužbeno su nam rekli da se radi o vozilo koje dugo vremena nije bilo korišteno, ali da će se više informacija znati nakon očevida. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pišemistinu 04.08.2020.

    Mercedesovo smeće od auta....ja ga imam i imate informaciju iz prve ruke,nažalost veliki zajeb što sam kupio taj auto,i imam dvije mušterije koje su kupile ganz novog i nakon par mjeseci mi gocvore da će ga prodati koliko su se razočarale u taj auto.Jedina prednost koju ima i to je bio najveći razlog kupnje je što je dobar za grad i za parking.....ostalo je velika nula!

  • Don Promillo 04.08.2020.

    To nije auto, to je ortopedsko pomagalo.

  • Dango84 04.08.2020.

    Ne kužim frende,kak to misliš auto.Jel to ona škatulja od Domse?

Komentiraj...
Vidi sve komentare