To je to što me zanima!

Na Jarunu: Pokraj zapaljenog auta pronašli vreću za leševe

Nepoznati čovjek prišuljao se u srijedu oko 21.30 parkiranom BMW-u 5 u vlasništvu tvrtke poznatog zagrebačkog ugostitelja Ivana Kršića i namjerno ga polio zapaljivom tekućinom
Vidi originalni članak

Sjedili smo u stanu. Čuli su se neki prigušeni pucnjevi. Došli smo do prozora i vidjeli kako na parkiralištu gori automobil, kazala je jučer stanarka zagrebačkog Jaruna.

Nepoznati čovjek prišuljao se u srijedu oko 21.30 parkiranom BMW-u 5 u vlasništvu tvrtke poznatog zagrebačkog ugostitelja Ivana Kršića. Neslužbeno saznajemo da je poklopac motora i prtljažnik zaliven zapaljivom tekućinom te zapaljen. Vatra se rasplamsala u trenutku, a on je pobjegao u nepoznatom smjeru. Plamen je brzo zahvatio gume, koje su eksplodirale pod visokom temperaturom.

Na BMW-u su popucala stakla i požar je brzo zahvatio volan i sjedala. Građani su pozvali vatrogasce, koji su brzo stigli. Plamen su brzo ugasili, no auto nisu mogli spasiti. Izgorio je u cijelosti. Nasreću u blizini nisu bila parkirana druga vozila pa je oštećen samo zapaljeni auto. Policija je obavila očevid u četvrtak ujutro.

Zadržali su se nekoliko sati i malo kasnije potvrdili kako se radi o namjernom paležu. Nastala šteta još nije u potpunosti utvrđena no ona iznosi najmanje 200.000 kuna.

Neslužbeno doznajemo da je BMW tog dana koristio muškarac koji živi u obližnjoj zgradi. On je najvjerojatnije jedan od zaposlenika Kršićevog restorana Maredo grill. Na telefonske pozive se nije javljao. Za komentar je bio nedostupan i sam Kršić. Njegovi radnici u restoranu su nam samo kazali da ne znaju o čemu se radi te da do sad nisu imali problema s mogućim prijetnjama.

Znakovito je da je uz automobil ostavljena i crna vreća za prijenos leševa. Je li ona svojevrsno upozorenje, ostaje nepoznato.     

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MateoSemeljac 10.06.2016.

    eto mu kad nije platio kartu u tramvaju

  • ZgZoki 10.06.2016.

    " uz automobil ostavljena i crna vreća za prijenos leševa. Je li ona svojevrsno upozorenje, ostaje nepoznato" - A kaj mislis jel upozorenje il nije ?!?!

  • Gund 09.06.2016.

    Zovite mehaničara, felge se još mogu spasit

Komentiraj...
Vidi sve komentare